Tomb Raider: Ultimate Edition CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55801
Eidos

Tomb Raider: Ultimate Edition CZ [PC DVD]



Balení obsahuje základní hru Tomb Raider a datadisk Tomb Raider: Unfinished Bussiness, základní hru Tomb Raider 2: Starring Lara Croft a datadisk Tomb Raider 2: The Golden Mask, Lara Croft Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft a datadisk Tomb Raider 3: The Lost Artifact, a hry Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles, Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness, Lara Croft Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld CZ a Lara Croft Tomb Raider: Anniversary CZ.



Tomb Raider
Lara Croft byla najata aby získala kusy starověkého artefaktu známého jako Scion. Díky svému nebojácného akrobatickému stylu dokáže běhat, skákat, plavat a šplhat se na své cestě k pravdě o jeho původu a moci. Za sebou nechává jen prázdné hroby.

Na její cestě uvidíte ten Nejúchvatnější 3D svět jaký jste kdy viděli, kde se průzkum, hádanky a plošinové prvky mísí v hladkém real-time prostředí.



Tomb Raider: Unfinished Business
Lara se vrací do Egypta, přesněji do města Khamoon, kde už zažila předešlé dobrodružství a pátrá po soše bohyně Bastet. Jakmile ji najde, vydá se k tomu, co zbylo po Atlantidě, aby zabránila invazi démonů-někteří totiž přežili a dále se množí.



Tomb Raider 2: Starring Lara Croft
V dobách, kdy čínští císaři vedli války s tibetskými mnichy, byla vytvořena Dračí dýka za účelem poražení Tibeťanů. Kdo si totiž tuto dýku vnořil do srdce, proměnil se na obrovského draka, schopného ničit celé armády. Ve válce, kterou nakonec vyhráli, si Tibeťané dýku přivlastnili a ukryli ji do útrob chrámu Xian, aby se už nikdy nedostala do nesprávných rukou ...

Při vykopávky na území Velkého Čínského zdi pod vedením profesora Pollarda, bývalého učitele Lary Croft, dojde k záhadné vraždě všech tamních archeologů. Lara se rozhodne vyřešit toto tajemství a vydá se do Číny. Zanedlouho se dozvídá, že za tím stojí nebezpečná sekta Fiama Nera, kterou vede fanatik jménem Marco Bartoli. Ten pátrá po dávno zmizelé Dračí Dyke, aby tak získal neomezenou moc. Lara se ihned vybere do Benátek, nynějšího sídla rodiny Bartoli. Postupně procestuje všemožné lokace, aby se v závěru změřila s Marcem, už ne však jako s člověkem, ale jako s drakem.



Tomb Raider 2: The Golden Mask
Datadisk obsahuje 5 nových bonusových úrovní v samostatném mini dobrodružství. Hra příběhem nenavazuje na odpovídající hru z hlavní série Tomb Raider. Její děj je zcela unikátní.

Příběh je o Laře Croft, která narazila na nějaké stopy odkazující na malý ostrov v Beringově moři: vybledlou fotografii znázorňující inuitského lovce velryb, držícího to, co vypadá jako starobylá Zlatá maska, staré noviny z roku 1945 s odkazem na spor o aljašském zlatém objevení a tajnou opevněnou vojenskou důlní základnu. Lara se v první řadě zajímá o nalezení masky, protože se říká, že je slavná Tornarsukova zlatá maska, která propůjčí svou moc nositeli.



Lara Croft Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft
Lara hledá tajemné artefakty vyrobené ze středu starého meteoritu. Ve hře Lara projde pěti dobrodružstvími plnými záhad, skrytých pastí a nelítostných nepřátel. Navštivte džungli Indie, ledovou Antarktidu, střechy Londýna a tajemnou Area 51 v Nevadě.



Lara Croft Tomb Raider: The Last Revelation
Lara Croft se znovu vrací do egyptské hrobky, aby našla Hora, egyptského boha, který je schopen zastavit boha zla Seta, který rozpoutal apokalypsu. Ve hře navštívíte kopu zajímavých egyptských lokalit-Káhiru, Karnak, Gizu, Údolí králů a Alexandrii.



Lara Croft Tomb Raider: Chronicles
Odhalte dosud skrytá tajemství historie Lary Croft ve hře Tomb Raider Chronicles, posledním dobrodružství výpravné série Tomb Raider. Lara Croft zmizela v Egyptě-pravděpodobně je mrtvá. Její nejbližší se jednoho pošmourného, deštivého dne sešli na posledním rozloučení, aby uctili její památku. O něco později sedí všichni tiše ve studovně na panství Croftů a vzpomínají na minulé dobrodružství Lary. Dobrodružství, které až dosud zůstávala utajena.



Lara Croft Tomb Raider: The Angel Of Darkness
Nejnovější pokračování hry Tomb Raider představí zcela nový image Lary Croft, která vystupuje jako daleko temnější a propracovanější hrdinka. Lařin přítel a rádce Von Troy je brutálně zavražděn, Lara se stává podezřelou a je na útěku před zákonem. Jedinou šancí je nalézt skutečného vraha a očistit své jméno. Lara bloudí temným podsvětím Paříže a dostává se na stopu alchymistického spolku, který po staletí touží ovládnout svět.



Lara Croft Tomb Raider: Legend
Archeoložka Lara Croft je zpět av té nejlepší formě za celou svoji kariéru. Tentokrát je cílem jejího dobrodružství starobylý anglický artefakt, v získání kterého jí brání celá řada nepřátel včetně jednoho nepřítele, kterého dlouho považovala za mrtvého.

Všechna místa ve hře jsou navíc díky využití reálné fyziky interaktivní, což umožňuje nacházet vlastní řešení celé řady problémů. Kromě akrobatické akce se dočkáte také adrenalinových přestřelek, užijete si i dopravní prostředky a řešení jednoduchých hádanek.



  • Lara po letech znovu ožila, a to zejména díky zvýšenému počtu polygonů, novým animacím a také díky upraveným tělesným proporcím.
  • Lara se znovu vrací do starobylých hrobek po celém světě, kde na ni čeká odhalení řady tajemství.
  • Díky přepracovanému systému ovládání je manipulace s Larou naprosto intuitivní a snadno zvládnutelnou.
  • Nový systém dynamické animace klade důraz na neustálý navazující pohyb všech postav, s Larou na prvním místě. Díky tomu může Lara plynule přecházet z jednoho pohybu do druhého as lehkostí tak překonávat řadu po sobě následujících překážek.
  • Široká nabídka exotických lokací včetně hrobek, zasněžených plání, nebezpečné džungle, starobylých ruin a dalších hrozných míst.



    Tomb Raider: Underworld
    Další přírůstek do kolekce dobrodružství sličné Lary Croftové, který je dějově zasazen za událostmi sedmého dílu s podtitulem Legend. Příběh se točí okolo starého mayského kalendáře a v jeho rámci se podíváte především do Mexika.

    Těšit se můžete na džungli plnou jaguárů a pytláků, kteří spolu rozhodně nebudou spolčení proti Vám. Postupem hry projdete od prosluněných prostor přes prostředí plného deště až po tajemné a tmavé kobky. Nebojte se však, že budete někde zbytečně bloudit, protože po Laře zůstanou např.. v bahně otisky.



  • Větší interaktivita s prostředím.
  • Dynamický systém počasí.
  • Přirozený pohyb pomocí technologie Motion Capture.
  • Hlas Laře opět propůjčila britská herečka Keeley Hawes.
  • Možnost využití obyčejných objektů jako zbraní.
  • Sbírání zbraní po padlých nepřátelích.



    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
    Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o předělávku prvního dílu Tomb Raider série z roku 1996. Jde ale spíše o nový titul, který se nechal originálem jenom inspirovat.

    Hra je postavena na enginu použitém ve hře Lara Croft Tomb Raider: Legend a následovat v ní můžete osudy Lary Croft, která je najata mocným syndikátem, aby pro něj získala artefakt známý jako Scion. Časem však Lara zjistí, že si z ní udělal syndikát loutku, která má sehrát roli v daleko větším plánu. Lara však vezme situaci do svých vlastních rukou, což ji dovede až k rozluštění záhady stojící za tajemným artefaktem Scion.

    Opět dostanete možnost podívat se do známých, ale rozšířených lokací z původní hry, mezi nimiž nechybí Peru, Řecko, Egypt a další. Jednotlivé úrovně však byly upraveny tak, aby se daly procházet několika způsoby. Najdete v nich navíc nové hádanky, můžete používat nové doplňky a využijí i rozšířených akrobatické schopnosti hlavní hrdinky. Na druhé straně na Vás čekají i daleko chytřejší nepřátelé včetně krokodýlů, vlků, medvědů a nechybí ani T-Rex.

  • Recenze na Tomb Raider: Ultimate Edition CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.