Ar Tonelico Qoga PS3

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 348974
NISEN dabing

Ar Tonelico Qoga [PS3]


Příběh sleduje mladíka jménem Aotou v jeho snaze o záchranu dívky, které bylo uneseno mysteriózní organizací. Aotou bude mít možnost postavit skupinu s těmi, které potká na svých cestách, které ho zavedou do různých míst a dungeonů.

Synopsis Ar Ciel je planeta, která byla kdysi překypující hodně prosperujícími obyvateli. Lidé na této planetě vytvořili nový druh s mocí proměnit písně na různé energie a vychvalovali se svou vysoce pokročilou civilizací. Ale hloupé vypuštění neskutečné energie spustilo globální katastrofu, která změnila svět. Planeta byla zahalena smrtelnými oblaky nazývanými moře smrti. Se ztrátou pevniny zůstaly pouze tři uměle vytvořené věže, na kterých mohli lidé nadále žít.

Svět třetí věže Sol Clister je prakticky ovládán státem Reyvatelis. Reyvatelis, který se nachází horní části věže Clustania uplatňuje svou nadvládu nad většinou národů na vrchu světa. Clustania se snaží vytvořit společnost, která se bude skládat pouze z obyvatel Reyvatelisu a očištěných lidských otroků. Aby dosáhli tohoto cíle podnikají genocidní kampaně, které nazývají očista na komunity lidí, kteří se jim opováží vzdorovat. Do slova vyhladí velkoměsta a městečka, a promění je na ruiny.

  • I když zůstaly pouze tři věže, je tento svět díky krásné grafice a hudbě mnohem větší než v předešlých dílech.
  • Země, i postavy jsou vytvořeny v 3D modelech a hudba se prostě kombinuje se souboji. Hudba v pozadí se mění podle toho, jaké schopnosti využijete s vaší zpěvačkou.
  • Dívky jsou samozřejmě nezbytnou součástí hry, ponořte se do jejich srdcí a skutečně jejich poznejte. Musíte s nimi vytvořit hluboké pouta aby se zrodily nejsilnější schopnosti.
  • Vytvořte skupinu a prozkoumejte svět, navštěvujte města a vstupte do dungeonů.
  • Získejte"dive" body v boji a ponořte se do podvědomí postav.

  • Recenze na Ar Tonelico Qoga

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.