Tony Hawks Project 8 XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 7298
Activision

Tony Hawks Project 8 [XBOX 360]

Další díl nekončící populární série, který kromě nového audiovizuálního zpracování nabízí i sadu nových herních módů a prvků. Základ je však stejný jako v předchozích Tony Hawk's titulech. V hlavním story módu se snažíte o to, aby se z vás stal profesionální skateboardista.

Pomáhat Vám v tom bude sada podle skutečných osob vytvořených profíků včetně Tony Hawka, který vám ukáže nové triky i způsoby k dosažení skrytých míst. K hlavním změnám, respektive novinkám oproti předchozím dílům v sérii patří implementace fyziky, což platí hlavně pro pády, které můžete kontrolovat a zmírnit tím případné zranění, nebo poškození prkna.

Samozřejmostí jsou i motion capture technologie také reálné pohyby všech postav i při těch nejkrkolomnějších tricích. K dalším novinkám patří možnost umisťovat po městě nové rampy pro různé série triků, nebo dosažení skrytých oblastí. Vůbec poprvé v celé sérii hrají svou roli i diváci, u nichž si svými výkony bude třeba získávat respekt. Když před nimi provede speciální trik, budete odměněni náležitým potleskem. V případě, že si před publikem vymlátíte ciferník, ocení smíchem a vypískaním .

  • Nejrealističtější skateboardy na trhu.
  • Nový systém pádů z prkna.
  • Získávání publika.
  • Nástavné rampy a zábradlí umístitelné přímo do mapy.
  • Video a fotografické


  • Recenze na Tony Hawks Project 8

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.