Top Spin 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Top Spin 2 - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8917
2K

Top Spin 2 [PC DVD]

Druhý díl úspěšného tenisu, který nabízí to co bylo na původní hře dobré, přináší řadu prvků nových a hlavně nabízí zbrusu nové zpracování.

Hra nabízí stejně jako svůj předchůdce balík (přesně 24) předpřipravených tenistů vytvořených podle skutečných předloh, mezi než patří Andy Roddick, Roger Federer, Carlos Moya, Tommy Haas, James Blake, Lleyton Hewitt, Guillermo Coria, Tim Henman, Max Mirnyi, Alex Kuznetsov, Brendan Evans, Venus Williams, Maria Sharapova, Ai Sugiyama, Lindsay Davenport, Anastasia Myškin, Daniela Hantuchová, Svetlana Kuznetsova, Amelie Mauresmo, Alicia Molik, Angela Haynes, Jamee Jackson a Corina Morariu.

Hlavním prvkem Top Spin-u 2 je takzvaný DigitalIdentity. Díky tomuto prvku si můžete vytvořit sportovce přesně podle svých představ, alespoň co se vzhledu a základních vlastností týče. Upravovat je možné účes, oblečení (trička, krátké kalhoty, boty, tělesné proporce, zkrátka všechno co má podstatný vliv na vzhled. S vlastnoručně vytvořeným sportovcem se vydáte na dlouhou cestu, která vás skrze náročné turnaje a tréninky možná zavede až mezi ty nejlepší tenisty .

Stejně jako první díl je i druhý díl zdravým kompromisem mezi arkádou a simulací. K dispozici je i široká škála úderů, které však můžete a nemusíte využívat. Pokud je budete využívat, tak se mezi špičku dostane rychleji. Pokud zůstane u nějakých tří základních úderů, bude vaše cesta delší. Top Spin není Virtua Tennis, což je příklad skvělé sportovní arkády .

Recenze na Top Spin 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.