Total War: Attila CZ PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 250896
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Total War: Attila CZ [PC DVD]

Blíží se doba temna. Čas hladomoru, nemocí a válek, kde uprchlíci po tisících prchají před masivním přílivem zkázy a smrti. Zoufalé barbarské kmeny se přeskupují, aby se postavily umírající moci rozdělené římské říše a světlo civilizace zvolna pohasíná. A v rozsáhlých stepích skytují se shromažďuje obrovská a děsivá síla, kterou vede král bojovníků, jehož žízeň po dobývání nemá obdoby. Bič boží, zvěstovatel samotné apokalypsy, Hun Attila.

Total War: Attila je další díl mimořádně úspěšné série , která kombinuje tahovou strategii s taktikou v reálném čase, který Vás vrací zpět do roku 395 n. l. Do apokalyptické doby na samém úsvitu doby temna. Jak daleko zajdete, abyste přežily? Odstraníte ze světa útlak a svedete si barbarské, nebo východní království jen pro sebe? Nebo se nadcházející bouři vzepře v roli posledních zbytků římské říše v dokonalé strategické výzvě, ve které jde o přežití? Neboť bič Boží se blíží a Váš svět shoří.



  • Ujměte se surové síly v boji, zapalujte budovy a deste obránců, nebo smeťte celá města a oblasti z mapy kampaně pomocí nového mechanismu plenění.
  • V roli západní říše římské začněte s rozsáhlým územím, ale oslabení politickými intrikami. Ze všech stran Vás ohrožují nepřátelé az Vaší nadvlády se rychle stane boj o přežití.
  • Zlepšená základní hratelnost a rozhraní pomocí najnovejších optimalizovaných a modifikovaných herních mechanismů série Total War , a to včetně politiky, rodokmenu, civilní správy a technologického pokroku.
  • Díky novým technologiím, výzbroji a výstroji, náboženství, kulturám a společenským pravidlům specifickým pro dané období představuje hra Total War: Attila autentický zážitek z této temné kapitoly naší historie.
  • Zlepšení a optimalizace grafiky kampaně i bojů vytvářejí mrazivou vizi apokalypsy a trosek civilizovaného světa. Díky dechberoucím měřítku, atmosféře a zlepšenému grafickému výkonu zažijete konec dnů a vzestup legendy.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Total War: Attila CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.