Total War Collection CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205089
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Total War Collection CZ [PC DVD]

Balení obsahuje hry Rome: Total War CZ, Medieval 2: Total War CZ, Empire: Total War CZ a Napoleon: Total War CZ .



Rome: Total War CZ
Rome: Total War je výpravná strategie nové generace, která navazuje na úspěch svých predchodcav Shogun: Total War a Medieval: Total War . Náplní hry je dobývání území a vláda nad starověkým Římem, hlavním cílem je zvolení za římského imperátora. Děj hry je zasazen do dramatického-historického období, kdy Řím dobýval nová území, gladiátoři bojovali o život v arénách, Spartakus vedl povstání otroků a vůdce barbarských kmenů Hannibal vedl svou neporazitelnou armádu do útoku proti Římu. Rome: Total War používá zcela nový inovativní grafický engine, který přivádí starý Řím k životu. Hra se zaměřuje i na diplomacii a obchod, které patří k prosperitě impéria.



  • Boje obrovských armád, zobrazení až 10 000 jednotek téměř bez újmy na plynulosti a grafických detailech
  • Velte římským legiím, řeckým falangám, hordám barbarských kmenů nebo armádám Kartága a Egypta
  • Hra je přístupná hráčům, kteří chtějí mít naprosto vše pod kontrolou, i těm kteří chtějí jen vést bitvy a ostatní svěří automatickým nastavením
  • Dobývání obrovských měst a pevností pomocí obléhacích strojů (katapulty, obří beranidla, věže, žebříky) a zákeřných zbraní (hořící olej)
  • Multiplayer až pro 8 hráčů



    Medieval 2: Total War CZ
    Další díl v populární sérii historických strategií od týmu Creative Assembly, který Vás tentokrát zavede na bitevní pole v Evropě iv čerstvě objevené Americe, kde kromě jiných nepřátel čekají i Aztékové. Hra využívá vylepšený engine z Rome: Total War, který umožní boje s účastí až 10000 jednotek. K dispozici bude také nový terénní model zajišťující detailně zpracovaná bojiště a místa. Čekat lze přes 200 nových jednotek, množství historických zbraní i nástrojů války a chybět nebude plně dynamická singleplayer kampaň a nový multiplayer.

  • Vylepšený engine z Rome: Total War.
  • Nový terénní model.
  • Nové prostředí Ameriky.



    Empire: Total War CZ
    Pokračování slavné strategické série Total War . Hra je zasazena do 18. století, do éry, kterou si věrná fanouškovská základna přála a která je obdobím globálního konfliktu, revolucí a technologického pokroku.

    Ústředními tématy se tak stanou průmyslová revoluce, americký boj o nezávislost, soupeření o ovládnutí východních obchodních cest a globalizace války na souši i na moři. Vůbec poprvé v sérii se zúčastníte námořních 3D bitev. Na výjimečně ztvárněné vodní hladině bohaté na efekty budete intuitivně ovládat celou flotilu nebo jednotlivé koráby, jež sehrají klíčovou roli při vítězství. Nejprve na nepřítele vystřelíte z děla, přitáhnete si jeho loď a poté budou následovat souboje muže proti muži na palubě.

    Tahový mód na mapě (konkrétně Evropy, Severní Ameriky a Indie) v kampaňovém módu byl zlepšen po stránce obchodu, diplomacie, špionáže (s agenty), poradců a uživatelského rozhraní. Na vedení války v reálném čase se podepíše rostoucí síla střelného prachu a dostupnost děla či muškety, jež přinutí hráče k používání nových formací a taktik.

    Hrát můžete za Velkou Británii, Ameriku, Švédské království, Spojené provincie nizozemské, Polsko-litevskou unii, Rusko, Prusko, Benátky, Španělské království, Francii a Osmanskou říši. Dohromady přes padesát státních útvarů včetně například muslimské dynastie Mughalů (vládnoucí v Indii).



    Napoleon: Total War CZ
    Série strategického velikána s podtitulem Total War se zaměřuje tentokrát na postavu slavného francouzského vojevůdce Napoleona, od jeho vzestupu k moci až k porážce u Waterloo. Kostru hry opět samozřejmě tvoří sólová kampaň, tentokrát rozdělena na tři části.

    Nejprve se podíváme do Itálie let 1796-1797, kde se slavný vojevůdce proslavil a namísto toho, aby odrazil útok rakousko-uherské říše, jednoduše ji zdecimoval a se vší slávou se pak vrátil do Francie. Vaším úkolem zde bude nepřítele zahnat až tak daleko, abyste mohli vpadnout do Vídně. Druhá část kampaně Vás vezme na Blízký východ v letech 1798-1801, kde se jako Napoleon pokusíte dobýt Alexandrii. A konečně, na závěr se dění přesune zpět do Francie, kde se bude slavný vojevůdce mezi lety 1805-1812 usilovat o to, aby realizoval svůj sen o dobytí celé Evropy.



  • Tři nové kampaně -postavte se do čela svých armád a veďte je do pozemních a námořních bitev tří kampaní: Itálie, Egypta a ovládnutí Evropy. Vyvážená kombinace výcvikových a na určitém cíli založených misí dělá z tohoto dílu dosud nejucelenější hru ze série Total War .
  • Špičkový multiplayer -Napoleon: Total War má plně integrované režimy pro více hráčů a sadu nových online funkcí: úspěchy evidované v systému Steam, herní bonusy, editor uniforem a hlasovou komunikaci.
  • Zcela nové napoleonské bitvy a jednotky -pokročilé zbraně poskytují nové taktické možnosti a bitvy jsou díky novému zpracování ještě napínavější a velkolepější. Prostředí je ztvárněno do nejmenších detailů a atmosféru slavných historických bitev ještě umocňují budovy na bojišti.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam!

  • Recenze na Total War Collection CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.