Total War: Warhammer PC DVD

Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 344042
SEGACZ titulky

Total War: Warhammer [PC DVD]


Starý svět se ozývá výkřiky neustálého boje. Jediná konstanta je válka!

Fantasy strategická hra legendárních proporcí, Total War: Warhammer kombinuje návykovou tahově založenou kampaň epické výstavby impéria s explozivními, kolosálními boji v reálném čase, které jsou postaveny v čilém a úžasném světě Warhammer Fantasy Battles World .

Ovládejte 4 kompletně rozdílné rasy: Impérium, trpaslíků, upírských hrabat a zelenokožců, každou s vlastními unikátními postavami, bojiskovými jednotkami a stylem hraní.

Veďte vaše vojska do války jako jeden z 8 legendárních lordů ze světa Warhammer Fantasy Battles World , vyzbrojte jejich pověstnými zbraněmi, brněním a smrtelnou bojovou magií, které těžko svedete v individuálních úkolech.

Poprvé ve hře Total War ovládněte magické síly pro pomoc v boji a Vzlétněte do nebe s létajícími kreaturami, od vzteklých draků a wyvvern, po gigantických Grifoni.

Očekávají Vás stovky hodin hraní na úsvitu nové éry. Total War: Warhammer přináší k životu svět legendárních hrdinů, impozantních monster, létajících kreatur, ohlušujícím magické síly a regimentů strašných bojovníků.

Navíc se tento herní titul bude v budoucnu kombinovat s 2 zvláštními pokračováními a dodatečnými obsahovými baleními pro vytvoření největšího dosud vydaného Total War zážitku. Epická trilogie, která předefinuje fantasy strategie.

  • Veďte pozoruhodné rasy
    Udatní lidé z Impéria, pomstychtivé trpaslíci, vražední upírský hrabě a brutální orkové a goblini z klanů zelenokožců. Každá rasa je zcela odlišná s vlastními unikátními postavami, mechanikami, bojovými jednotkami a herním stylem.
  • Velte legendárním postavám
    Poveďte svá vojska do války jako jeden z 8 legendárních lordů z Warhammer Fantasy Battles World a vyzbrojte jejich pověstnými zbraněmi, brněním, jízdními zvěř a smrtelnou bojovou magií, při tom jak odhalíte jejich příběhy v sérii unikátních vyprávěných úkolů.
  • Dobijte tento svět
    Úplně první Total War , který se odehrává ve fantasy prostředí. Zažijte úžasnou hloubku a volnost při dobíjení podle vaší představy napříč masivní mapou Grand Campaign. Vytvořený zdeformovaný magickou krajinou a osídlený škálou úžasných a smrtelných příšer, toto je vaše šance zažít fantasy strategii na nepředstavitelné škále.
  • Vypusťte monstra
    Bojiště Total War: Warhammer se ozývají hukotem draků, řevem obrů a dusotem kopyt monstrózní kavalerie. Gigantické příšery pozemského, i nadpřirozeného původu se brodí do středu bojů a přinášejí smrt stovkám menších příšer na jeden útok.
  • Ovládněte větry magie
    Zasáhněte nepřátele magickými bouřemi, roztaví jejich výzbroj, oslabte jejich bojového ducha, nebo posilněte vaše vlastní jednotky, díky ničivým kouzlům, které rozpůlí nebesa a pohltí bojiště. Shromážděte šamanů, kouzelníků, Nekromancerem ve vaší armádě, a ohýbejte nepředvídatelné a obrovské energie dle vašeho rozmaru.
  • Sledujte nebesa
    Obťažujte nepřátel trpasličími gyrokoptérami, vrhněte se do předních linií se strašidelnými wyvern a získejte nadvládu s ohromným množstvím létajících jednotek, poprvé ve hře Total War . Zcela nové taktické možnosti se představují při rozmístění vašich létajících jednotek v otevřeném boji a dechberoucích obléhán.