Toukiden: Kiwami PS4

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 301147
KoeiEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 589 Kč

Toukiden: Kiwami [PS4]

Ve světě Toukiden se démoni Oni vždy schovávali ve stínech s cílem sužovat lidstvo. V průběhu dějin byla vyškolená tajná kasta válečníků, aby se vypořádaly s démonickou hrozbou dříve, než by to mohla zasáhnout celý svět. Probuzení však způsobilo trhliny v prostoru a čase. Přes tyto trhliny, které již dávno zmizely ze světa, přišli hordy různých démonů, které začaly neúnavně lovit lidi. Tito démoni konzumovali duše těch, které zabili a uvěznili duše odvážných hrdinů, aby mohly růst do velikosti a síly. Pomocí těchto duší mohou démoni Oni regenerovat rychlým tempem a jen bojovníci z tajné kasty jsou školeni, aby s nimi dokázali bojovat.

Jelikož zánik lidstva není daleko od reality, bojovníci přetvořili své vesnice na útočiště, aby chránily ty, kteří unikli a stali se poslední linií obrany proti hrůzám.

Děj hry začíná 8 let po Probuzení a sleduje nově vyškoleného bojovníka z obce Utakata. Vaším úkolem je dokončit různé mise, posílit své vztahy s ostatními bojovníky v obci a nakonec začít bojovat s největšími Oni, vyhnat je zpět do jejich dimenze (tajemné démonické dimenze, která se nachází mezi prostorem a časem) a osvobodit duše hrdinů, které byly uvězněny . Po osvobození zůstávají tyto duše s Vámi a propůjčují různé schopností Vašim zbraním.

Odehrávající se na pozadí inspirovaném různými historickými obdobími v Japonsku, pokračuje Toukiden: Kiwami ve vyprávění příběhu o posledním boji lidstva o přežití. Kiwami vypráví příběh od začátku, takže se můžete seznámit s jeho obrovským, démony souženým světem, který je téměř dvojnásobně velký oproti světu z původní hry, a který nabízí příznivcům série příležitost pokračovat tam, kde Age of Demons končí a sledovat svého bojovníka do různých nových, vzrušujících dobrodružství.

Tato hra je vizuálně ohromující, stejně jako její předchůdce a může se pochlubit rozsáhlým režimem vytváření postav, velkým množství nových a vracejících se typů zbraní, z nichž každá může být vylepšena dle Vašich požadavků a nabízí také 300 postav podle vymyšlených i historických japonských osobností, jejichž duše Vám pomohou posílit Váš tým a porazit Vašich nepřátel.

Toukiden: Kiwami obsahuje také rozsáhlý režim multiplayer. Hra Vás vždy vyzývá pustit se do boje jako součást týmu s nejsilnějším Oni a, stejně jako v předchůdci , si můžete vybrat mezi několika NPC, nebo kooperativním multiplayerovým režimem, který Vám umožňuje spojit se s kamarády a vyhnat démona až ve čtveřici!



  • Nové zbraně, nově objevení Oni, více než 100 nových Mitama, noví bojovníci a dvakrát tolik úrovní.
  • Nové speciální typy misí s exkluzivními Mitama a odměnami.
  • Online kooperativní režim až pro 4 hráče s novým a výkonnějším týmovým režimem Destroyer.
  • Vylepšená NPC AI přináší realističtějších spojenců než kdykoli předtím.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Toukiden: Kiwami

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.