Le Tour de France 2013 (100th Edition)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 246688
Focus

Le Tour de France 2013 (100th Edition)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Zažijte 100. ročník Tour de France, nejlepší ročník všech dob! Pokud chcete uspět v této, od základů přepracované hře, musíte zmobilizovat nejen své síly, ale hlavně smysl pro taktiku.

Hra Le Tour de France je cyklistickým simulátorem, který potěší všechny příznivce tohoto sportu. Ročník 2013 se může pochlubit bohatším a propracovanějším ztvárněním a mnoha vylepšenými funkcemi. Staňte se profesionálním cyklistou a vrhněte se do víru největší sportovní události roku. Čeká Vás obtížný závod, sestávající z 21 napínavých etap, které vycházejí ze svých skutečných předloh.

Prožijte všechna úskalí i krásné okamžiky soutěže, úchvatné horské průsmyky, divoké souboje na cílové čáře, dvojnásobný výstup na l'Alpe d'Huezor, či noční finiš na Champs-Elysées. I Vy se můžete stát cyklistickým šampionem největšího Tour de France v historii!

Ve zcela novém, dynamičtějším a poutavější prostředí můžete svých cyklistů plně ovládat. Ovládání i trasy jsou plně realistické, takže každá etapa je skutečnou zkouškou Vašich schopností. Na svazích a na rovince můžete jet rychleji, ale pokud skutečně chcete dosáhnout nejlepší čas, musíte pečlivě plánovat, kudy přesně se ubírat. Opatrnosti nikdy ne nazbyt. I sebemenší chybička Vám může prohrát závod!

Etapy se nyní jezdit současně, přičemž si můžete kdykoliv přepnout na libovolného člena svého týmu. Dostaňte ze svých svěřenců to nejlepší, spojujte se s jinými týmy, vyhrávejte etapy a bojujte o pověstné žluté tričko!

Recenze na Le Tour de France 2013 (100th Edition)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.