Train Simulator World PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 366713
DovetailEN dabing

Train Simulator World [PC DVD]


Hra Train Sim World je zcela novým simulátorem z pohledu první osoby, který přináší k životu zážitek ovládání těžkých a mocných nákladních vlaků na jedné z nejznámějších železnic v Americe, na trati Sand Patch Grade.

Hra využívá nejnovější technologie v podobě SimuGraph a dynamického Unreal Engine, hra také využívá data z reálného života na přesnou replikaci výkonu, zvuků a pocitu z reálných vlaků.

Hra představuje kompletně interaktivní kabinu, zmocněte se jedné ze tří představených lokomotiv a prociťujte detaily při tom, jak sedíte v křesle strojvedoucího a přivádíte k životu nejmocnější stroje na světě.

Ve hře jste pozváni pracovat jako železniční inženýr pro společnost CSX Trasnportation, pro kterou musíte doručovat důležité náklady v nekompromisních časových rozvrzích. Hra nabízí šest náročných scénářů a mnoho míst na průzkum, najdete zde Rockwood Mine, Sand Patch Summit a Cumberland Yard, prověřte Vaše schopnosti, soustředění a výdrž.

Ve zcela novém režimu"Service Mode" můžete zažít čtyřiadvacet hodinovou rekreaci harmonogramu založeného na provozu z reálného světa. Nikdy nezažijete dva stejné dny. Jezděte na celé škále linek při výkonu jejich každodenních povinností. Ovládejte je, nebo se svezte v roli spolujezdce, výběr je jen na Vás.

Hra je vyrobena pro všechny hráče. Najdete v ní sedm rozmanitých návodů, které pokrývají vše od začátků, až po ovládání lokomotiv. Šplhat do kabiny a naučte se ovládat tři odlišné lokomotivy. Díky návodem se iz nováčků rychle stanou experti.



Recenze na Train Simulator World

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.