Trainz: The Complete Collection PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51128
Paradox

Trainz: The Complete Collection [PC DVD]



Balení obsahuje hry Trainz Railroad Simulator 2004 , Trainz Railroad Simulator 2006 , Trainz Routes Volume 1, 2, 3 a 4, Trainz Ultimate Collection a Microsoft Train Simulator: Paint Shed.



Trainz Railroad Simulator 2004
Trainz Railroad Simulator 2004 (TRS2004) je více než jen ježdění s vláčky, je to komplexní vlaková simulace. Umožňuje hráčům vybrat si libovolnou lokomotivu ať už poháněných párou nebo vysokorychlostním elektrických vlaků as nimi se prohánět po skutečných světových železnicích. Navíc může hráč řídit přepravu cestujících a nákladu z továrny do města nebo kam je právě třeba.

A pokud Vás přestanou bavit železniční tratě ve hře, můžete si vytvořit vlastní krajinu a prešpikovať ji kolejemi, mosty, tunely, továrnami a městy jak se vám zlíbí. Váš nový svět se ihned začne chovat jako skutečný, cestující začnou žádat přepravu do - zda z práce a obchodníci si Vás pronajmou na odvoz svého zboží.



  • Více než 50 lokomotiv z různých období železnic. K dispozici tak máte krásné parní lokomotivy, dieselové a super rychlé elektrické mašiny.
  • Ovládání vlaků je realistické a založené na skutečném fyzikálním modely, různé jsou brzdné dráhy, akcelerace a jinak musíte projít i zatáčkami. Na tvorbě tohoto modelu se podíleli i vlakový inženýři a strojvůdce.
  • převážet můžete nejen cestujících, ale i průmyslové zboží, naftu, uhlí nebo třeba automobily. K tomu slouží množství různých vagónů.
  • silniční zátaras nejen stromy a keře ale také prokreslené budovy, továrny a dálnice jako v skutečnosti.
  • Jezdit můžete po mnoha tratích včetně opravdových přenesených do počítačové podoby. Prozkoumejte tratě v Německu, v horách Severní Ameriky, nebo ve Francii.
  • Nemusíte však zůstat jen u úlohy strojvůdce, můžete vlaky také vypravovat z nádraží přesně na čas, řešit problémy na trati tak aby vlaky neměly zpoždění nebo rozhodovat o jízdním řádu.
  • Hra obsahuje i několik úkolů které můžete řešit a nebude to vždy lehké.
  • Když se Vám již nebude chtít řídit, můžete si vymodelovat železnici jakou chcete právě Vy. Trainz Railroad Simulator 2004 obsahuje editační nástroje díky kterým vymodelujete krajinu a postavíte na ní železnice a města jaké se Vám zalíbí.
  • Na webu výrobce neustále nabízí nové a nové lokomotivy, vagóny a další doplňky pro Trainz Railroad Simulator 2004 , které si můžete stáhnout.



    Trainz Railroad Simulator 2006
    Trainz Railroad Simulator 2006 (TRS2006) zvyšuje laťku realismu a šířku záběru ve správě virtuální železnice.

    Trainz Railroad Simulator 2006 přináší plně zpracované tratě, na kterých je již od samého počátku k dispozici široká škála různých aktivit. Jezděte těžkými nákladními vlaky či bleskovými rychlíky, posunujte vagóny na zoradištiach a obsluhujte celou řadu stanic a továren.

    Trainz Railroad Simulator 2006 výrazně vylepšuje herní zážitek novým fyzikálním enginem, díky čemuž je efektivní ovládání vlaku náročnější a zároveň zábavnější. Nástroje Trainz a systém pravidel byly také výrazně vylepšené, takže jsou mnohem flexibilnější a tvorba vlastních tratí je výrazně propracovanější. Trainz Railroad Simulator 2006 je nejrozsáhlejší vlakový simulátor všech dob!



  • Mnoho režimů hry: od prostého sledování přes ovládání několika řidičů až po komplex a neustálou obsluhu naprosto všeho.
  • Mix historických, reálných a vymyšlených tratí a vlaků. Najdete zde například koridory Shelby - Cutbank, Drážďany - Norinberg, Settle - Carlisle, Wadalbavale - Bay, Canada - Toronto, Shanghai Airport - city (maglev).
  • Fyzika: mnoho významných vylepšení, včetně přidání prokluzu kol a poruchy spojky. Z pozice cestujících: konečně se můžete podívat očima těch pro koho železnice stavíte - cestujících.
  • iTrainz messaging - komunikační rozhraní pro hráče Trainz, budete hned vědět, že jsou Vaši přátelé online.
  • iPortal je modifikace existujícího portálu, ovšem místo posílání vlaků v rámci mapy můžete nyní posílat vlaky z jedné mapy připojené do iPortálu do jiné a to i tehdy, když je příjemce offline.
  • Nový typ předmětů: "Backdrops", které jsou zobrazeny vždy bez ohledu na vzdálenost. To umožňuje vytvářet vhodné pozadí.
  • Content Manager Plus kombinuje mnoho donedávna samostatných nástrojů a vytváří lepší přehled stažených komponent.
  • Content Creator Plus je nový nástroj, který usnadňuje vytváření nových prvků bez chyb.
  • A mnoho a mnoho dalších vylepšení, které zpříjemňují chvíle strávené u TRS a zpřístupňují další, nové možnosti.
  • Trainz Railroad Simulator 2006 podporuje zařízení TrackIR Pro3



    Trainz Routes Volume 1
    Trainz Routes Volume 1 je rozšiřující balíček pro hru Trainz Railroad Simulator 2006 . Obsahuje pět nových fiktivních tratí, včetně tratí na Středozápadě v devatenáctém století, na venkově Anglie a na Marsu v budoucnu.



    Trainz Routes Volume 2
    Trainz Routes Volume 2 je rozšiřující balíček pro hru Trainz Railroad Simulator 2006 . Obsahuje pět nových fiktivních tratí, včetně tratí v západní Kanadě, západě Anglie a metra.



    Trainz Routes Volume 3
    Trainz Routes Volume 3 je rozšiřující balíček pro hru Trainz Railroad Simulator 2006 . Obsahuje šest nových fiktivních a reálných tratí, včetně tratě Sugar Cane Train na Maui, Hawaii.



    Trainz Routes Volume 4
    Trainz Routes Volume 4 je rozšiřující balíček pro hru Trainz Railroad Simulator 2006 . Obsahuje pět nových fiktivních tratí, včetně tratí v Rocky Mountains a na jihu USA.



    Trainz Ultimate Collection
    Trainz Ultimate Collection přináší neuvěřitelně detailní a uchvacující železniční zážitek, umožňující Vám lépe ovládat téměř každý aspekt fungující železnice. Nechte volnost své fantazii a vytvořte si ohromující 3D světy, převážejte tisíce tun těžkých nákladů nebo jednoduše udržte cestujících v dobré náladě, jak se zhostíte úkolů skutečného strojvůdce.

    Zažijte skvělý pocit z toho, jak řídíte několik lokomotivy, koordinujete činnost, přepínáte křižovatky, a zabezpečujete, že každý vlak dorazí bezpečně na místo určení!



    Microsoft Train Simulator: Paint Shed
    Microsoft Train Simulator: Paint Shed je rozšíření pro hru Microsoft Train Simulator , který umožňuje změnu barev modelů vlaku použitých pro tuto hru. Hráči mají možnost zvolit své vlastní barvy, loga, otisky a jiné vlastní návrhy na změnu těchto modelů.

    navíc balíček obsahuje výběr kolejových vozidel (Kryté, plošinové vozy, atd.), které lze použít ve hře, stejně jako 4 nové lokomotivy, včetně: GP38-2, SW-7, třídy 50 a NOHAB EMD (DI3).



  • Recenze na Trainz: The Complete Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.