Transformers: War for Cybertron Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Transformers: War for Cybertron - PS3Transformers: War for Cybertron - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51362
Activision

Transformers: War for Cybertron [PC DVD]



Hra Transformers: War for Cybertron Vás vyzývá stát se Ultimátním zbraní jako Transformer rozhodujícím, epické válce, která rozhodne o přežití celé rasy. Vyzbrojen rozmanitým arzenálem smrtících, high-tech zbraní a schopností se kdykoli okamžitě transformovat z robota na vozidlo, se zapojíte do bojů na souši a ve vzduchu v této poutavé, third person akci zasazené ve válkou zpustošené vlasti Trnasformerov.

S několika režimy pro více hráčů Vám Transformers: War na Cybertron umožňuje hrát příběhové mise se svými přáteli v drop-in/drop-out online co-op módu a také vytvářet své vlastní Transformer postavy pro kompetitivní head-to-head multiplayer mód, přičemž na výběr jsou čtyři různé třídy postav, personalizace jejich vzhledu a výběr z obrovského množství zbraní, dovedností a schopností .



  • Staňte se dokonalou zbraní pro přežití - v hře máte možnost okamžitě převést robota na vozidlo stiskem jediného tlačítka, kdykoli a kdekoli, což Vám umožňuje, strategicky demolovat své nepřátele v několika odlišných herních prostředích.
  • Epické bitvy online - poprvé v Transformers hrách se můžete probít jednotlivými adrenalinovými kampaněmi, ať už jako Autobot nebo Decepticon, s přáteli po cel

  • Recenze na Transformers: War for Cybertron

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.