Transformers: Fall of Cybertron [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 330854
Activision

Transformers: Fall of Cybertron [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra Transformers: Fall of Cybertron Vás přenese do posledních dnů planety Cybertron, kde zažijete nejtemnější hodiny apokalyptické války mezi Autoboty a Decepticony. Vydejte se na adrenalinovou cestu přes celou řadu misí a masivní prostředí navrženo pro unikátní schopnosti každé postavy. Bojujte za obě strany v epických bitvách vedoucích k legendárnímu exodu z jejich domoviny.

  • odehrávající se na zničeném, postapokalyptickou Cybertrone Vás hra vtáhne přímo do epického Transformers příběhu viděného očima Autoboty a Decepticony. Od pustiny Iacon po Rezavé moře můžete prozkoumávat trosky zničeného Cybertronu a hrát v posledních a nejtemnějších hodinách války.
  • Postavy se mění z robota na alternativní formu aby porazili své nepřátele. Grimlock se může změnit na T-Rex Dinobot formu pro získání super síly a ohnivého útoku a Combaticoni se mohou spojit do masivního robota Bruticus aby přemohli své nepřátele díky jeho velikosti a síle.
  • Každá postava je vybavena různými schopnostmi a osobností, které jsou vhodné pro každou z různorodých misí ve hře. Cliffjumper se může zamaskovat a stát se neviditelným, aby mohl provést stealth útoky na své nepřátele. Optimus Prime můžete přivolat cílené dělostřelecké útoky z oblohy.
  • Nejrozsáhlejší editor postav jaký jste kdy mohli vidět v sérii Transformers Vám umožňuje navrhovat individuálně postavy od základu, volbou jednotlivých částí těla, barev, tvaru vozidla, zbraní, schopností a podobně. Následně s nimi můžete bojovat v online brutálních Autobot vs. Decepticony soubojích aby dokázali svou převahu.

  • Recenze na Transformers: Fall of Cybertron [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.