Tři mušketýři PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6155
Legendo

Tři mušketýři [PC CD]

Akční arkáda inspirovaná dílem francouzského spisovatele Alexandra Dumase, která vás staví do role jednoho z mušketýrů - Porthose, jenž musí zachránit své zbylé tři unesené přátele.

Všechno se to seběhlo následovně. Porthos, Aramis i Athos si pořádně dávají do nosu v jedné z pařížských hospod, když dovnitř doslova vtrhne D'Artagnan následován dvojicí zločinců - Xavier a jeho Orisinim (s hákem místo jedné ruky). Oba dva zloduši se dají do bitky s řádně opilými mušketýry, během této bitvy je Porthos omráčen. Když se Porthos probudí, už může jen sledovat, jak jeho kamarády odváží vězeňská služba. Jemu však nezbude než se vydat na dramatické dobrodružství za záchranou svých druhů.

Hra je plná nepřátel, velkého množství jednoduchých puzzlů, sbírání různých předmětů, skákání a také zákeřných pastí. To všechno je úměrně rozeseto po 10 obrovských lokacích, které se skládají z více než 200 obrazovek situovaných do odlišného prostředí.

Hra je určena pro celou rodinu, čemuž odpovídá nejenom humor a lehce zvládnutelné ovládání, ale i stylové zpracování inspirované francouzsko-belgickým komiksem a také fakt, že hra díky technologii Pixomatic od RadGame Tools běží na starších PC .

Recenze na Tři mušketýři

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.