Truckers Double Pack PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228831
ExcaliburEN dabing

Truckers Double Pack [PC CD]

Balení obsahuje hry Euro Truck Simulator a UK Truck Simulator .


Euro Truck Simulator

Jezděte přes realisticky vyobrazenou Evropu podél hlavních dálkových tras a navštivte známá místa navrženy podle skutečných cest a míst. Žijte život řidiče kamionu , Poperte se s různými silničními a dopravními podmínkami a splňte požadavky zákazníků .

Dálniční síť je postavená na základě reálných předloh , stejně tak jednotlivé metropole a tak Vám při včasném dodání zůstává čas i na obdivování krás Říma nebo Madridu. Skutečnosti také odpovídají všechny kamiony po stránce exteriérů i interiérů . Díky tomu se můžete těšit na rovněž detailní přístrojové desky , které Vás donutí dávat pozor na dostatek paliva , správnou teplotu motoru a samozřejmě i rychlost .

  • Zvolte si svůj kamion ze široké škály . Maximalizujte svůj obchodní potenciál výběrem toho nejlepšího, co si můžete dovolit
  • Skutečně pohlcující prostředí Vám umožňuje otáčet se v kabině a kontrolovat zpětná zrcátka , jako kdybyste seděli za volantem !
  • Každý z kamionů vychází z evropského designu a má pečlivě a do detailu vypracovaný 3D interiér.
  • Výdělek se Vám připíše když dorazíte do depa . Pokuty za dopravní přestupky se Vám samozřejmě odečtou !
  • Ujistěte se, že v případě potřeby uskutečníte opravy a dolévat , aby bylo Vaše vozidlo stále pojízdné . A proč ho nevylepší , nebo nekoupit rovnou nové auto, když si to můžete dovolit ?
  • Rozšiřte své podnikání do různých zemí . Za přepravu nebezpečných nákladů se platí dobře , ale musíte vlastnit licenci .

    UK Truck Simulator

    Od tvůrců populárního Euro Truck Simulator a German Truck Simulator přichází horká novinka , UK Truck Simulator , se kterým se , jak už názvu vyplývá, podíváte na silnice a dálnice Velké Británie-takže si už rovnou začněte zvykat na jízdu vlevo !

    Ve hře můžete navštívit všechna známá města jako Londýn, Manchester, Liverpool, Aberdeen, Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Carlisle, Sheffield, Grimsby, Birmingham, Swansea, Cambridge, Felixstowe, Dover, Southampton, Plymouth a Cardiff.

    Jako správný trucker nemáte za úkol pouhé dopravení nákladu z místa A na místo B, samozřejmě včas, ale musíte se také starat o své vozidlo, hlídat si pohonné hmoty. Stejně tak si můžete svůj kamion přizpůsobovat a vylepšovat a ti zkušenější dokonce mohou jít do vlastního byznysu s přepravou.

  • Recenze na Truckers Double Pack

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.