TrueLife SonicBrush Slim20, růžová

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
 
Kód produktu: 473826
TrueLife

TrueLife SonicBrush Slim20, růžová [TLATMSLIM20PA]


Kvalitní dostupná péče stále po ruce

Dopřejte si zářivý úsměv a zdravé zuby, ať už jste doma nebo na cestách. Sonický kartáček TrueLife SonicBrush Slim20 je díky svému úzkému tělu a nízké hmotnosti jako stvořený pro dokonalou dentální péči pro všechny, kteří se nezastaví. Kartáček stačí vložit do cestovního pouzdra, které je součástí balení, a můžete se vydat kamkoli. Moderní kompaktní design zaručuje skladnost a snadnou přenosnost. Technologie SonicTrue zajišťuje až 70 000 pohybů za minutu, k tomu připočtěte 3 režimy čištění spočívající v různých intenzitách kmitání a získáváte maximální péči za minimální cenu. Pravidelným používáním navíc ušetříte výdaje za ošetření u zubaře. Baterie vydrží až 30 dní používání a následně pro dobití využijete USB-C kabel, který naleznete v balení podobně jako 2 čistící hlavice Standard. Na nich podle speciálních štětinek snadno poznáte míru opotřebování. Praktický časovač hlídá správný čas čištění, kartáček je vodotěsný a umí si zapamatovat poslední navolený režim.

O produktu

    • Sonická technologie SonicTrue pro skvělý výkon
      TrueLife SonicBrush Slim20 disponuje sonickou technologií SonicTrue, která efektivně a zároveň šetrně pomocí jemných vibrací bojuje proti zubnímu povlaku. Hlava kartáčku kmitá rychlostí až 70 000 pohybů za minutu a vířením vody se zubní pastou dochází k čištění i mezizubních a hůře dostupných prostor. Balení obsahuje hned 2 čistící hlavice, z nichž každá vydrží až 3 měsíce používání. Moment pro její výměnu indikují speciální modré štětiny, které postupně blednou. Máte tak jistotu, že se nesníží účinnost čištění.

    • Štíhlý elegán se třemi funkcemi
      Sonický kartáček TrueLife SonicBrush Slim20 ukrývá ve svém štíhlém těle velký výkon. 3 režimy čištění si díky kompaktnímu slim designu a nízké hmotnosti můžete užívat i kdekoli na cestách. Čistící režimy se liší intenzitou, kterou kmitají štětiny hlavice. Pomalý SLOW režim se hodí i pro čištění citlivých zubů a dásní, režim MEDIUM je ideální pro běžné každodenní čištění a maximálně efektivně odstraňuje plak, nejrychlejší FAST režim pak odstraní i opravdu odolný plak a zuby vybělí. Posledně použitý režim se uchová v paměti a časovač pohlídá ideální dobu čištění 2 minuty, přičemž vždy po 30 sekundách upozorní krátkou pauzou, že je čas posunout se do další části úst.

    • Cenově dostupná kvalita s vysokým výkonem
      V péči o zdraví, a to ani dentálně se kompromisy nevyplácejí. Teď už nemusíte volit mezi kvalitou a cenou, TrueLife SonicBrush Slim20 nabízí obojí. Jeho výkon až 70 000 pohybů za minutu poskytuje maximální péči o vaše zuby, ovšem za nízkou cenu, kterou si může dovolit každý. Zároveň získáte v balení 2 hlavice Standard, praktické cestovní pouzdro, které se vejde i do kabelky, a USB-C kabel pro dobíjení. Baterie vydrží při používání 2 x denně 2 minuty až 30 dní. Zuby si lze čistit i ve sprše díky vodotěsnému designu o stupni krytí IPX7.

    • 3 režimy čištění
      Sonický kartáček disponuje 3 režimy čištění. SLOW ocení lidé s citlivými zuby a dásněmi, MEDIUM je ideální pro běžné čištění a odstranění plaku, FAST odstraní i odolný plak a bělí zuby.

    • 30 dní na jedno nabití
      Baterie kartáčku vydrží při běžném používání 2× denně po dobu doporučených 2 minut až 30 dní na jedno nabití. Kratší cesty tak zvládnete i bez nabíječky.

    • Interval 30 sekund
      Nastavený 2minutový interval se dělí do čtyř 30sekundových sekcí, kdy po každé z nich nastane krátká pauza upozorňující, že je čas přejít na čištění další části chrupu .

  • Indikace výměny hlavic
    Hlavice kartáčku jsou osazeny speciálními modrými štětinkami, ty postupně blednou a indikují tak, kdy je třeba hlavici vyměnit. Doba použití bývá přibližně 3 měsíce.

Klíčové vlastnosti

  • Kompaktní rozměry kartáčku, extra štíhlé tělo a nízká hmotnost zajišťují snadnou manipulaci a skladnost. Bez obtíží se tak vejde například do kabelky
  • Kartáček je vybaven časovačem nastaveným na ideálně 2 minuty čištění, pak se automaticky vypne
  • Vodotěsnost je zajištěna krytím IPX7
  • Poslední použitý režim si kartáček zapamatuje a automaticky jej aktivuje po opětovném spuštění
  • Balení kartáčku obsahuje 2 hlavice Standard, takže jeden přístroj můžete sdílet s partnerem
  • Prémiové materiály, ze kterých je kartáček vyroben, jsou zcela bezpečné a neobsahují žádné BPA ani ftaláty
  • K dobíjení kartáčku lze využít přibalený USB-C kabel, přístroj tak snadno nabijete například iz powerbanky

Technická specifikace

Výdrž baterie až 30 dní
Nabíjení USB-C
Počet pohybů 70 000 pohybů/min
Příslušenství (v balení) 2 × hlavice Standard, 1 × cestovní pouzdro
Režimy Slow, Medium, Fast
Časovač Ano
UV sterilizace Ne
Rozměry kartáčku 203 mm × 16 mm × 16 mm
Hmotnost kartáčku 33 g
Přídavné příslušenství Neuvedeno
Voděodolnost IPX7

Obsah prodejního balení:

Kartáček TrueLife SonicBrush Slim20
2 × hlavice Standard
Cestovní pouzdro
USB-C kabel
Dokumentace


Recenze na TrueLife SonicBrush Slim20, růžová

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.