Hra o trůny: Zrození CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 201379
FocusCZ titulky

Hra o trůny: Zrození CZ [PC DVD]

Hra o trůny: Zrození je herní adaptace slavné románové série od George RR Martina Píseň ledu a ohně, která byla také zfilmována HBO a těší se velké oblibě. V této realtimové strategii závisí Váš úspěch nejen na Vašich vojenských, strategických schopnostech, ale i na politické obratnosti! Ve hře se ocitnete uprostřed bojů a intrik rodů, které tvořily Westeroské království. Kolem Vás se odvíjejí všechny události, které tvoří tisícileté kořeny ságy Píseň ledu a ohně - od příjezdu Nymerie do Dorna až po probuzení"Ostatní" za stěnou.

V této rozsáhlé strategické hře je možné zvítězit i jinými způsoby, než jen hrubou silou. Stejně dobrých výsledků můžete docílit vojenskou blokádou, ekonomickým tlakem či zákeřnými politickými jednáními. Zrada a licoměrnost na Vás číhají na každém kroku, takže si nezapomeňte stále krýt záda!

Kromě poutavé singleplayerové kampaně, nad přípravou který dohlížel sám George RR Martin, nabízí Hra o trůny: Zrození také vynikající multplayerový zážitek. Bojů o Železný trůn se může zúčastnit až osm hráčů.



  • Herní adaptace populární fantasy série Hra o trůny od George RR Martina
  • Nebývalé strategické možnosti - vítězství je možné docílit vojenskou silou, diplomacií i ekonomickou převahou
  • Odhalte pozadí čtvrtá Hry o trůny
  • Soupeřte s dalšími 7 hráči

  • Recenze na Hra o trůny: Zrození CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.