Zoo Tycoon 2: Ultimate Collection PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 49710
Microsoft

Zoo Tycoon 2: Ultimate Collection [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru Zoo Tycoon 2 a všechny čtyři datadisky - Zoo Tycoon 2: Endangered Species, Zoo Tycoon 2: African Adventure , Zoo Tycoon 2: Marine Mania a Zoo Tycoon 2: Extinct Animals.

Zoo Tycoon 2
Zoo Tycoon 2 přináší vzrušení a zábavu při vytváření nejlepší, neuvěřitelně detailní zoologické zahrady, která nabízí nejrůznější zvířata, skvělé animace, ohromné množství nástrojů a objektů, jako jsou tématické stavby, příkopy nebo řeky. Oproti původní verzi byla významně rozšířena hratelnost tohoto titulu díky novému režimu přibližování a oddalování kamery od povrchu a prostorové grafice, která hráčům umožňuje ještě přesnější zobrazení akcí a návrh ještě kreativnějších zoologických zahrad.

Hra je variabilní, takže ji zvládnou i úplný začátečník v počítačových hrách. Hráči mají možnosti plné interakce se zvířaty i všemi ostatními prvky své zoologické zahrady. Mají k dispozici intuitivní ovládací prvky a cvičení, která umožní skvělou zábavu již od úplného začátku. Hráči se mohou plně ponořit do plánů díky zcela novým funkcím. Mezi ty nejlepší patří režim Návštěvník, který umožňuje procházet se po vytvořené zoologické zahradě a vnímat ji z pohledu návštěvníka. Dále tu je režim Ošetřovatel, který nabízí dříve nemyslitelnou interakci s chovanými zvířaty. V režimu fotoaparátu mohou hráči vytvářet snímky svých oblíbených zvířat, hostů a sdílet je on-line se svými přáteli.

Zoopedia je rozsáhlá kolekce zábavných a zajímavých informací o zvířatech, která uzavírá seznam funkcí v nové verzi této hry.

  • Vytvořte působivé expozice: oslovte návštěvníků ZOO impozantními výběhu pro zvířata. Vše přitom vytvoříte pomocí jednoduchých nástrojů z více než 300 dostupných objektů
  • Úžasné zvířata: přibližte se co nejvíce k Vašim oblíbeným zvířatům: krmte je, pečujte o nich a hrajte si s nimi, aby byly šťastné a zdravé
  • Hrajte po svém: abyste se stali ZOO magnátem, můžete v módech volná hra, výzva nebo kampaň soustředit své síly svým oblíbeným směrem jako například na chov ohrožených druhů zvířat nebo získávání různých ocenění
  • Starejte se o zvířata jako ošetřovatel
  • Neváhejte využít možnosti fotografování safari a získejte nádherné snímky zvířat
  • Nebojte se popustit uzdu tvořivosti a vybudujte tu nejlepší ZOO

    Zoo Tycoon 2: Endangered Species
    Datadisk pro populární budovatelsko - ekonomicko - naučnou strategii, který Vám nabízí možnost starat se o více než tucet nejohroženějších zvířat na světě, přičemž Vaším úkolem je zbavit jejich druh nebezpečí vyhynutí. Díky novým možnostem dopravy po parku mají návštěvníci, a tím logicky i hráč, možnost dostat se zase blíže k samotným zvířatům, nebo k jejich klecím a výběhům. To vše samozřejmě bez narušení jejich poklidného života.

    Na ty z Vás, kteří chtějí otestovat své manažerské schopnosti, čeká v hlavní kampani i Freeform módu celá řada nových úkolů a díky možnosti postavit mini - rezervaci uvnitř vlastního zoo lze pracovat i na zvyšování informovanosti návštěvníků. Ti pak na druhou stranu za poskytnuté informace rádi sáhnou hluboko do kapsy, aby věnovaly nějaké ty peníze na chod ZOO.

  • Ohrožená zvířata z celého světa: priamorožce, obrovské želvy z Galapág, sedí vlci nebo medvídek koala.
  • Interaktivní vzdělávání o vzácných živočiších.
  • Nové dopravní prostředky pro přepravu návštěvníků i zvířat.
  • Vozidla s návštěvníky lze ovládat a zařídit jim tak nezapomenutelný procházku ZOO.
  • Nové stavební prvky včetně atrakcí pro hosty, nyní můžete například vybudovat vyhlídky a vysuté mosty, z nichž návštěvníci zvířata pozorují.
  • Nové náhodně generované výzvy kladou na hráče větší nároky a zaručují intenzivnější herní zážitek.

    Zoo Tycoon 2: African Adventure
    Zoo Tycoon 2: African Adventure přináší do Vaší zoologické zahrady nefalšované africké safari. Tento datadisk pro Zoo Tycoon 2 totiž přidává celou řadu různých zvířat právě z afrického kontinentu.

    Nasedněte do zcela nového džípu s africkými motivy a převážejte se rozlehlou savanou. Dívejte se, jak šelmy útočí na své oběti a jak se zvířata sbírají do stád. Zahrajte si nové mapy, založené na legendárních oblastech Afriky. A to ještě není všechno! Přibyly i nové pouštní stavby a scenérie, stejně jako celá sada nových úkolů a kampaní!

    Zoo Tycoon 2: Marine Mania
    Zoo Tycoon 2: Marine Mania, datadisk k populární budovatelsko-ekonomicko - naučné strategii Zoo Tycoon 2, Vám přinese 20 nových mořských živočichů včetně hravé mořské vydry, divokého tučňáka chocholavého, delfínů, želv a žraloků. Můžete vystavět nové mořské pavilony a naučit zvířata vodní show, při níž bude voda stříkat a diváci se výborně bavit.

    Chtěli jste si někdy zaplavat s delfíny? V Marine Mania se Vám to splní! Jen musíte dobře volit, které zvíře si pro společné plavání vyberete!

    Nové kampaně zahrnují také záchranu mořských živočichů, jejich uzdravení a vypuštění zpět do volného moře. Děti i jejich rodiče si tak opět rozšíří své vědomosti o zvířecí říši.

  • 20 nových živočichů z vodní říše
  • nové budovy a bazény, bez kterých se neobejde mořský zábavní svět
  • Vycvičte delfíni a kosatky a předveďte poté svou show publiku
  • zaplavte si s kterýmkoli vodním živočichům

    Zoo Tycoon 2: Extinct Animals
    V Zoo Tycoon 2: Extinct Animals, největším datadisku k slavnému titulu Zoo Tycoon 2 ožívají zvířata, která už na Zemi dávno vyhynuli. Hra přináší nové výzvy a více než 30 zvířat, pro které můžete vytvářet autentické životní prostředí a to až do doby ledové .

  • Recenze na Zoo Tycoon 2: Ultimate Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.