Ultimate Street Fighter 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ultimate Street Fighter 4 - PS3Ultimate Street Fighter 4 - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 236749
CapcomEN dabing

Ultimate Street Fighter 4 [PC DVD]

Již od jejího prvního vydání byla série Street Fighter 4 nejpopulárnější bojovou franšízy na světě a stále zůstává nejsledovanější hrou s největším počtem turnajů. Nyní však série postupuje na zcela novou úroveň-a to s Ultra Street Fighter 4. Pokračující v tradici herní bojové excelence , díky které si získala slávu, nabízí 5 nových postav a 6 nových arén , díky kterým si můžete užít ještě více bojové akce s vyváženější hratelností a originálním hracími módy . Součástí této verze je navíc také DLC plné dodatečných vzhledů pro postavy v hodnotě až 40 dolarů .

  • Nové postavy -Pět nových postav-Poison , Hugo , Elena , Rolento a nový Decapre , každý se svým unikátním vlastním herním stylem . Nabídka postav tak vzrostla až na celých 44 bojovníků !
  • Nové arény -Šest nových bojových prostředí-Pitstop 109, Mad Gear Hideout , Cosmic Elevator , Blast Furnace , Half Pipe a Jurassic Era Research Facility . Užijte si ještě více vizuální variability !
  • Rebalancování hratelnost -Přímá odezva od lidí-to byla pohnutka a zároveň zdroj přepracování hratelnosti v novém Ultra Street Fighter 4 ! Všech 39 původních postav spolu s interními mechanismy hry-vše bylo vylepšeno a poskytuje tak skutečně vyvážený herní požitek a stejné možnosti pro všechny. Tentokrát najdete skutečně hru, která je dělaná přesně podle vašich potřeb!
  • Nové módy a funkce -Zcela nové herní módy a funkce umožňují užít si ještě lepší zážitek a více možností .

    Team Battle Mode -umožňuje hráčům spojovat se do týmů online do eliminačních 3v3 zápasů . Zdraví postavy se provádí z předešlých soubojů-tento mód tak představuje maximální zkoušku výdrže .

    Online Traning Mode -dává hráčům možnosti trénovat spolu s přáteli online .

    Red Focus -zde mohou hráči využívat" super metr" a absorbovat několik útoků, díky čemuž mohou projít do ofenzivy iv případech, ve kterých to dříve nebylo možné.

    Delayed Standing -nabízí zcela nový herní styl díky tomu, že hráčům umožňuje časovat své tahy s různými zpožděními.

    Ultra Combo Double -nabízí hráčům využívat oba Ultra Combo útoky, ale se sníženou účinností.

    Edition Select -nabízí možnost rozjet souboje napříč historií a výběr oblíbené formy kterékoli postavy a tak vytvořit zápasy snů, díky kterým se skutečně ukáže, kdo je ten nejlepší bojovník.

  • Kompletní nabídka DLC kostýmů -Ultimate Street Fighter 4 obsahuje také celou sadu dosud vydaných DLC kostýmů pro bojovníků!



  • Recenze na Ultimate Street Fighter 4

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.