Uncharted 3: Drake’s Deception CZ PS3

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55064
PlayStation

Uncharted 3: Drake’s Deception CZ [PS3]



Nathan Drake se ve svém třetím dobrodružství vydává z ledových plání a ze Skalistých pohoří Tibetu, do sluncem rozpálené arabské pouště, kde bude hledat dávno ztracené město. Na cestě za dobrodružstvím potká staré známé postavy, především svého parťáka Sullyho a množství nových postav.

Očekávejte dechberoucí a adrenalinové zážitky, hodně akce a občas i nějakou tu hádanku na procvičení mozkových závitů. Zkrátka to, co na sérii Uncharted tolik milujete a co od ní očekáváte.

Technická stránka hry opět pokročila, což dokazuje i využití technologie, která byla použita i ve filmu Avatar od Jamese Camerona.



  • Nathan Drake se nyní může vypořádat s soupeři několika způsoby než kdy předtím, díky boji z blízka s více protivníky současně, kontextuální melee útokem a novým stealth možnostem.
  • Kompetitivní a kooperetívny multiplayer se vrací s úplně novými zážitky a masivní rozšířenými funkcemi. Série Uncharted nabízí jedinečný multiplayerový zážitek, protože poprvé přináší vzrušující filmové prvky z kampaně pro jednoho hráče do multiplayeru.
  • Díky kombinaci příběhu s dramatickými akčními sekvencemi a vzrušujícím tempem přináší Uncharted 3: Drake's Deception interaktivní filmový zážitek, který stírá hranice mezi hrami a hollywoodskými filmy.
  • Nová místa, nové výzvy, ohromující detailní prostředí. Cesta Nathan-a Drake-a vás zavede do různých velkolepých měst z Evropy na Blízký východ.





  • Uncharted 3: Drake’s Deception CZ - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 4.8 z 5 na základě 4 hodnocení.

    Recenze na Uncharted 3: Drake’s Deception CZ

    Zobrazeno 14 (z 4 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 4 z 5 Hvězdiček! 28. 12. 2012
    od valerie šugarová 5 z 5 Hvězdiček! 27. 12. 2012
    Od mého Sina je to nejlepši hra
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 31. 10. 2012
    Nathan mě zase příjemně překvapil! Super načos nářez a i po třetí jednoznačně nej nej hra jaká kdy byla vytvořena!
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 16. 10. 2012
    Zobrazeno 14 (z 4 hodnocení)
    Celkem stran:   1