Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 306751
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 309 Kč

Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ [PS4]


Balenie obsahuje hry Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake's Deception.

Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted: Drake’s Fortune je vytvořen pomocí patentované technologie, která plně využívá sílu platformy PlayStation 3 a přináší neuvěřitelně realistické postavy a prostředí. Hra Vás přenese do světa překypujícího realismem a nečekanými přirovnáními. Nathan Drake, omylný hrdina, ne nepodobný těm, který se představují v žánru pulp-dobrodružných filmů, přináší lidskost a věrohodnost, jak jste ještě nikdy předtím neviděli ve videohrách, což je umožněno jedině díky pokroku v technologii platformy PlayStation 3 400 let stará stopa v rakvi sira Francise Drakea posílá lovce pokladů ze současnosti na výpravu hledat legendární poklad z El Dorada, která ho dovede až k objevu zapomenutého ostrova uprostřed Tichého oceánu. Hledání se stává smrtícím, když Nathan Drake uvízne na ostrově a stane se cílem žoldáků. A když začnou Drake a jeho společníci rozplétat strašné tajemství ukryté na ostrově, čeká je boj proti přesile o holé přežití.


  • Odhalte stopy a rozluštíte tajemství pomocí mapy a starověkých artefaktů a najděte zapomenut ostrov a poklad, o němž se původně myslelo, že nikdy neexistoval.
  • Prozkoumejte exotická místa a cestujte živou džunglí a nádhernými 400 let starými zříceninami.
  • Drakeovi společníci a spojenci hrají důležitou roli v dobrodružství v kooperativní mechanice, přestřelkách a průzkumu.
  • Zažijte rychlé přestřelky, používejte různé prvky prostředí jako kryt a střílejte nepřátele v jdoucích vozidlech v honičkách ve vysokých rychlostech.
  • Používejte různé pohyby bojových umění, abyste vyvedli svého nepřítele z rovnováhy. Cokoliv od divokých úderů z rozmachu po kopy z běhu.
  • Pokročilé techniky animací umožňují Nathanovi hladce měnit pohyby a dosáhnout tak zcela novou úroveň věrohodnosti při hraní. Nathan může nabíjet svou zbraň a zároveň se uhýbat kulkám a hledat kryt za zdí, vše v jednom přirozeném plynulém pohybu.
  • Postavy vyjadřují realistické emoce pomocí gest a výrazů tváří díky patentovanému systému obličejové animace mapování vrásek.
  • HD osvětlení přináší plně barevné výpočty s nepřekonatelnou úrovní realismu a detailů.
  • Hyper realistická voda díky fyzice na základě simulace vln ve spojení se špičkovou vykreslovací technikou odrazu a lomu světla.
  • prostředí ožívá díky využití nové generace renderovacích technik jako bump mapping, Parallax mapping, blend Shaders, global illumination, runtime shadows a real time shadows.
    Uncharted 2: Among Thieves
    V roce 1292, poté, co strávil téměř 20 let na dvoře císaře Kublajchánem, opustil Marco Polo Čínu se 14 loděmi s více než 600 členy posádky a cestujícími. O osmnáct měsíců později, když dorazil do cíle, mu zůstala jen jedna loď a přežilo pouze 18 pasažérů. I když Marco Polo detailně popsal každý aspekt svých dobrodružství, nikdy neodhalil, co se stalo s těmito ztracenými loděmi, cestujícími nebo pokladem na palubě, dokonce ani na své smrtelné posteli. Přitahován potenciálním bohatství, ale zejména inspirován historickým tajemstvím, se Drake vydává na cestu najít ztracenou flotilu. Brzy si uvědomí, že Marco Polo ukrýval mnohem větší tajemství. Vydal se jménem císaře na tajnou expedici najít mystické království Šambala (jinak známé také jako Shangri-La) a získat legendární kámen Cintamani Stone, klenot plnící přání z buddhistické mytologie. Kámen je popsán Marco Polom jako masivní surový safír a pokud skutečně existuje, jeho hodnota se dnes počítá v miliardách dolarů. Tento objev posílá Drakea na nový kurz sledujíce Marco pólů 700 let starou cestu přes nejrůznější exotické prostředí, aby zjistil, zda ztracené město Shambhala, které prý leží hluboko v Himalájích, skutečně existuje. Tento úkol ho také postaví proti novému, ještě impozantnějšího protivníkovi, který hledá stejný artefakt, nemilosrdnému a nečestnému polovojenskými vůdci s vlastní armádou a neúnavnou ambicí získat kámen pro sebe. Pohlcující akce a příběh ožívá díky použití enginu Naughty Dog Engine 2.0, který kombinuje kinematografii a hru, umožněnou díky technologii platformy PlayStation 3. Díky výkonu cell procesoru se animace, fyzika, zvuk a snímání pohybu spojují a umožňují Vám tak stát se Nathanem Drakem a ponořit se do jeho mimořádného příběhu.
     
  • Rozšířené obsazení postav, které odrážejí různé aspekty Drakeova charakteru, včetně Chloe Frazer, Drakeovým současné partnerky.
  • Pestré a exotická místa od svěžích zelených močálů a hustě osídlených městských prostředí, po ledem a sněhem pokryté Himaláje. Otevřený herní dizjan Vám umožňuje agresivní, nebo kradmý přístup k boji.
  • Volně plynoucí přestřelky dodávají jedinečný vertikální prvek ke známé mechanice střelby z pohledu třetí osoby založené na krytí, což Vám umožňuje zapojit se do boje z jakékoliv pozice v prostředí. A to i během lezení, nebo visící za jednu ruku.
  • Zavedení nové volné lezecké mechaniky umožňuje Drakeovi procházet prostředím plynulejší a přirozenější.
  • Vylepšení v přestřelkách a bojích, včetně rozšířeného systému boje zblízka a různých typů nepřátel s pokročilou AI.
  • Vysoce kvalitní filmové prezentace scenérií, postav a dialogů, vše renderované s použitím enginu Naughty Dog Engine 2.0.
  • Dramatické události ve hře, které Vás dělají aktivním účastníkem filmového zážitku.
  • Plné interakce postav s dynamickou geometrií.
  • Hra využívá engine Naughty Dog Engine 2.0 navržen pro platformu PlayStation 3. Díky této technologii hra dosahuje zlom v technologické inovaci vytvářením reality a zachycováním lidských emocí.
  • Žádné viditelné načítání spolu s technologickými vylepšeními v hlavních herních systémech, jako je osvětlení, stíny, animační technologie a fyzika a mnoho jiných.
    Uncharted 3: Drake's Deception
    Fanoušci série Uncharted, ale i úplní nováčci si mohou vychutnat příležitost a vrhnout se střemhlav do skutečného nového dobrodružství v pátrání po legendární"Atlantidě písků". Toto tajemství žene lovce pokladů Nathana Drakea na odvážnou výpravu do srdce Arabské pouště, výpravu, která jeho a jeho parťáka Victora Sullivana postaví do cesty zrady temné tajné organizace a jeho nemilosrdného vůdce. Když je hrozné tajemství tohoto ztraceného města odhaleno, Drakeovým pátrání se mění na zoufalou snahu o přežití, která napne jeho schopnosti až po samé hranice jeho vytrvalosti a přinutí ho postavit se svým nejhlubším obavám.
     
  • Kombinace příběhu s dramatickými akčními sekvencemi a vzrušujícího tempa přináší ve hře Uncharted 3: Drake’s Deception interaktivní filmový zážitek, který stírá hranice mezi hrami a hollywoodskými filmy.
  • Nová místa, nové výzvy, ohromující detailní prostředí. Cesta Nathana Drakea Vás zavede do různých velkolepých míst od Evropy po Blízký východ.
  • kompetitivní a kooperativní multiplayer se vrací s novými zážitky a masivní rozšířenou sadou funkcí. Svět Uncharted Vám nabízí jedinečný akční adventurní multiplayerový zážitek, přenášející filmové prvky singleplayerové kampaně do multiplayeru.
  • Nathan Drake nyní může bojovat s nepřáteli více způsoby (boj na blízko s více nepřáteli současně, kontextuální útoky na blízko a přibyly i nové stealth možnosti). Uncharted 3: Drake’s Deception přináší také rozšířené a vylepšené pohyby během přestřelek.
  • Technická stránka hry opět pokročila, což dokazuje i využití technologie, která byla použita i ve filmu Avatar od Jamese Camerona. Představuje se nová fyzika, vizuály a vlivy na prostředí. Hra nabízí nové inovace v dynamice a efektech písku, ohně, kouře a vody. A je také hratelná v stereoskopickém 3D.

    The Nathan Drake Collection obsahuje navíc:  
  • Úplně nové trofeje vytvořené výhradně při příležitosti debutu série Uncharted na platformě PlayStation 4.
  • Možnost zastavit hru kdykoliv a ovládat kameru, abyste dokázali zachytit Vaše nejpamětnější okamžiky z trilogie a sdílet je s přáteli přímo z Vaší konzole PlayStation 4. Využijte přitom grafické filtry, ovládání kamery a další možnosti pro přizpůsobení svého záběru.



Recenze na Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.