Uncharted 4: A Thief 's End CZ PS4

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 306748
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Uncharted 4: A Thief 's End CZ [PS4]


Několik let po jeho posledním dobrodružství, vysloužilý lovec pokladů Nathan Drake je nucen se vrátit zpět do světa zlodějů. Drake se vydá na své největší celosvětové dobrodružství v honu za bájným pirátským pokladem. Každý poklad má svou cenu a toto dobrodružství otestuje Drakeových fyzické limity, jeho odhodlání a nakonec i to co je ochoten obědvat aby zachránil své blízké.

Uncharted 4: A Thief's End je poslední částí cenami ověnčené série Uncharted od uznávaných vývojářů Naughty Dog. Vydáno exkluzivně pro konzole PlayStation 4, Thief's End přináší nejvíce vzrušující dobrodružství s novými herními prvky, větším otevřeným prostranstvím, které naplno ukazuje sílu konzole PS4.

Tři roky po Uncharted 3: Drake's Deception, Nathan Drake podle všeho opustil svět lovení pokladů. Znovu se objeví Draků bratr Sam, hledaje Drakova pomoc a dobrodružství, jemuž nedokáže Drake odolat na sebe nenechá dlouho čekat. Na lovu za dlouho ztraceným pokladem kapitána Henryho Averyho se Sam a Drake vydají hledat Liberato, pirátskou utopii hluboko v Madagaskaru. Uncharted 4: thief's End Vás vezme na cestu přes džunglový ostrovy, velká města a zasněžené hory při hledání Averryho pokladu.


  • Next-genů dobrodružný hit Uncharted 4 Vás zavede na filmový zážitek na systému PS4 s video sekvencemi v reálném čase a novými animacemi postav vyzdvihujúcimi charakteristické vyprávění příběhů od vývojářů z Naughty Dog.
  • Dynamická hratelnost s vyvinutou mechanikou nabízí hráčům mnoho nových prvků, jako nové mechaniky použití lana a háku, přidává horolezecké pohyby a vybavení a lehkost při boji na blízko a plížení se.
  • Velké, pestré a bohatě detailní prostředí otevírá možnost navigace různými cestami a vybízí hráče k průzkumu. Hratelnost a nepřátelská umělá inteligence strategicky využívá široký design.
  • Poprvé v historii Uncharted máte možnost využít dopravní prostředky, které vytvářejí velkolepější a více interaktivní hraní.
  • Uncharted Multiplayer: Uncharted 4 pokračuje nadále ve vývoji multiplayerového zážitku na PS4.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Uncharted 4: A Thief 's End CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.