Unreal Anthology EN PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 38440
Midway

Unreal Anthology EN [PC DVD]


Balení obsahuje hry Unreal, datadisk Unreal: Return to Na Pali, Unreal Tournament (Game of the Year Edition), Unreal 2: The Awakening a Unreal Tournament 2004 .


Unreal
Objevte tajemství záhadné a Smrtonosná planety a zjistěte co způsobilo, že mírumilovná rasa byla zotročení zlými agresora.

Ve hře Unreal přeberete roli vězně 849, jinak neznámé osoby na palubě vězeňské vesmírné lodi Vortex Rikers. Vesmírná loď havaruje v kaňonu na planetě Na Pali, domově projektyzahrnující, primitivní rasy švorrukých humanoidy. Kmen projektyzahrnující a jejich planeta je ovládaná rasou Skaarj, brutální a technologicky rozvinutou rasou humanoidních ještěrů. Jednotky Skaarj obsadili palubu Vortex Rikers a pozabíjeli těch co přežili, kromě vězně 849, který se dokázal vyzbrojit a opustit včas loď.


  • Více než 30 singleplayerových misí.
  • 13 multiplayerových levelů s 5 různými typy hry.
  • Nelítostná a inteligentní nepřátelé, každý s unikátními osobnostmi.
  • Arzenál 10 smrti zbraní.


    Unreal: Return to Na Pali
    Rozšíření Unreal: Return to Na Pali, se odehrává krátce po konci děje hry Unreal. Vězně 849 našel lidský vermírny křižník UMS Bodega Bay. Poté, co na palubě křižníku zjistí jeho identita, je vězeň 849 zařazen do služby, a přinucen vrátit se Na Pali aby lokalizoval havarovaný vesmírný koráb UMS Prometheus, na jehož palubě má najít a získat tajné dokumenty. Po návratu mu je slíbeno plné odpuštění jeho trestu a transport zpět na Zemi. Tedy, to je oficiální informace; ve skutečnosti nikdo nemá zájem aby se tajná informace dostala na veřejnost a vězni 849 hrozí po návratu nebezpečí.


  • Nový Unreal příběh s 17 singleplayerových misí
  • 7 nových DeathMatch levelů.
  • Noví nepřátelé a nové zbraně.


    Unreal Tournament
    Jedinečný zážitek ze hry jednoho hráče, jaký jinde nezažijete! Veďte svůj tým botů proti najvražednejším gladiátorským botom v galaxií a staňte se Unreal mistrem. V režimu hry více hráčů on-line i off-line na Vás čeká akce, kterou hned tak nezapomenete. Diskutujte roli botů nebo lidí ve hře Capture the Flag, Assault, Domination a nových variacích v režimu Deadmatch, které nevyžadují přístup na internet. 50 úrovni bojů, každá je zcela špičková. Galeona, egyptské hrobky, ponorky, rychlodráhy, vesmírné zámky a množství dalšího! Tyto úrovně vyzdvihují standard 3D akčního prostředí. Nová realita grafiky a zvuku. S texturami ve vysokém rozlišení a perfekcionisticky detailními herními světy. Zcela nové a vylepšené zbraňové systémy zaručují, že budou všude létat vnitřnosti! Více než 10 zbraní - každá s dvojitým režimem palby - k Vašim službám. Ať jste ostřílený veterán on-line hraní nebo úplný začátečník, známé rozhraní hry Unreal Tournament Vám pomůže začít hrát během pár minut.


    Unreal 2: The Awakening
    Pokračování akčního hitu Unreal v sobě opět spojuje poutavou hratelnost podpořenou zajímavým příběhem, chytrých nepřátel a zejména strhující napětí, které dělá tato hru naprostou jedničkou v žánru FPS.

    Unreal 2: The Awakening omračována svým grafickým zpracováním, které využívá vylepšený Unreal engine z dílny proslavených Epic Games. Ve hře můžete vidět úžasné scenérie i naprosto pohlcující akci.

    Hráč se stává drsným vesmírným žoldnéřům, který je vyslán, aby prozkoumal 10 úchvatných světů a čelil neobvyklým příšerám a nepřátelským vojákům. Cílem je zastavit spiknutí, které ohrožuje celý vesmír. Mezi misemi se hráč vrací na domovskou loď ve vesmíru a doplňuje zdraví a zbrojní arzenál.

    Unreal 2: The Awakening je navržen tak, aby dokázal oslovit nejen zkušené hráčů ale i úplných začátečníků. Jedinečná hratelnost a strhující grafika dělají ze hry Unreal 2: The Awakening nejlepší titul v žánru FPS.


    Unreal Tournament 2004
    Nabijte zbraně, pelášete to na plné obrátky a snažte se přežít!

    Přichází nový vrcholový sport - zabijte nebo budete zabiti! K dispozici máte nové bojové stroje i nové zbraně. Boje se odehrávají v 40 zcela nových arénách .

  • Recenze na Unreal Anthology EN

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.