Untold Legends: Dark Kingdom PS3

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 9691

Untold Legends: Dark Kingdom [PS3]

Další díl původní PSP RPG série Untold Legends, která Vás zavede do fantasy světa, kde krutě vládne nemilosrdný král, jehož se budete snažit svrhnout, abyste tím své spoluobčany zbavili těžkého života v útlaku a teroru.

V kůži jedné ze tří dostupných postav budete ničit hordy různorodých nepřátel, vylepšovat vlastností své postavy, získávat nové dovednosti, nakupovat a nacházet stovky zbraní, brnění, kouzel i předmětů a společně s tím budete obdivovat detailní zpracování a interaktivní herní svět.

Všechny objekty ve hře jsou zničitelné a nepřátele je možné širokým arsenálem zbraní porcovat na malé kousky, které se v rámci fyzikálních zákonů rozlétnou do všechny strany. To bude možné také díky novému soubojovému systému, které kromě jiného umožňuje spojování úderů a vytváření kombo úderů, nebo kombinaci útoků fyzických s nepřeberným množstvím efektních kouzel.

Vedle dlouhé a zajímavé singleplayer kampaně hra disponuje i komplexní podporou multiplayeru v několika módech včetně kooperace, která probíhá buď lokálně, nebo prostřednictvím on-line služby společnosti Sony .


Recenze na Untold Legends: Dark Kingdom

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.