Urban Empire PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 362401
EN dabing

Urban Empire [PC DVD]


Ve hře Urban Empire se zmocníte člena rodu starostů, se kterým povedete Vaše město a jeho lidí 200 lety historie. Založte infrastruktury, naplánujte čtvrti města, rokujte o politických rozhodnutích v městské radě, uplácejte, nebo vydierajte soupeřů, splnomocňujte demokratická práva lidí, nebo jejich ignorujte a staňte se nejvyššími vládci, rozhodnutí je pouze na Vás.

Hra začíná v dvacátých letech osmnáctého století, budujte Vaše město napříč pěti různými ERAM, z nichž má každá vlastní nebezpečí, ale i příležitosti. Ovládněte nástrahy století, postavte se politickým soubojem, zažijte svět měnící události a razte cestu pro vynálezy, vytvořte si vlastní městskou říši.

Urban Empire je průkopníkem nového druhu strategických her, které kombinuje možnosti výstavby města s politickým plánováním, také do této směsi přilévá 200 let historického pokroku, což vytváří nový herní zážitek, ve kterém hráči musí použít strategické plánování a politický důvtip pro úspěšný růst jejich míst v roli starosty.


  • Ujměte se role starosty, staňte se politickým vůdcem a dokažte své schopnosti vítězstvím nad opozičními stranami a vedením města technologickou, či ideologickou revolucí.
  • Vyberte si ze 4 vládnoucích rodin, z nichž každá obsahuje 5 hratelných postav. Například nadšence umění a kultury, Shuskys, nebo Sant'Elia, kteří se zaměřují na vědecký pokrok a znalosti.
  • Zažijte 200 let plných převratných vynálezů, náročných politických afér, a neustále se měnící společenský vývoj, který prochází 5 různými ERAM.
  • Zaveďte nové nápady a technologie, jako například tramvaj, kanalizaci, nebo veřejné školství a využívejte Vaši moc na přesvědčení městské rady o politických programech.
  • Vytvářejte a spravujte městské části ve velkém rozsahu a plňte potřeby Vašich občanů, například se postarejte o jejich štěstí, bezpečí a veřejné služby.
  • Až 800 dynamických událostí představuje úskalí a zvraty v městském životě, vytvářejte a ovlivňujte rozhodnutí při otázkách ženských práv, hippie hnutí a dětské práce.



  • Recenze na Urban Empire

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.