Utawarerumono: Mask of Deception PS4

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 370693
AtlusEN dabing

Utawarerumono: Mask of Deception [PS4]


Hra Utawarerumono následuje příběh Haku, mysteriózního chlapce v bezvědomí, který se probouzí v neznámé divočině oblečený pouze v nemocničním oděvu se strašnými bolestmi hlavy. Je zachráněn nádherným dívkou jménem Kuon, které má milé zvířecí uši a ocas.

Nakonec se spojí a na svých cestách setkávají více zvířecích postav, budují si vztahy, bojují proti vytrvalým nepřátelům a Haku je dokonce vtažen do politických machinací mocného státu Yamato.

Hra je obrovským příběhem, který se odehrává v omračující vizuálním formátu novely. Úžasné provedení grafiky a nádherná hudba přidávají pocit, jako byste se dívali na film.

Hra má prvky novely, ale přichází s SRPG systémem soubojů a prospěšnými odměnami. Musíte ubránit Haku a jeho přátel proti různorodým nepřátelům ze všech koutů světa.

Souboje jsou vzrušující směsí tahové strategie a mechanik souvisejících útoků. Najdete zde unikátní funkce jako přehrávání, ale i známé aspekty jako slabost proti živelným útokům. Užijte si až 50 hodin dobrodružství v nádherném světě plném překvapení.



Recenze na Utawarerumono: Mask of Deception

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.