Vietcong 2 Gold CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51285
2K

Vietcong 2 Gold CZ [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Vietcong, datadisk Vietcong: Fist Alfa a její pokračování Vietcong 2 .



Vietcong
Pot Vám teče po tváři, dech se zrychluje a srdce buší jak o život. Vaše jednotka se skrývá nablízku v houští. Z dálky doléhají výbuchy a je slyšet odlétající bombardéry. Na louce před Vámi dosedají 2 evakuační vrtulníky. Okamžitě k nim běžíte spolu s ostatními a naskakujete do nich.

Ano džungle je tvrdá. Rozhlédněte se, miřte, střílejte, zalehněte a opět střílejte. Přejděte temnou džunglí plnou nástrah a zachraňte zajatců. Není čas na odpočinek, v patách je Vám Vietcong.

Vietcong je akční hra viděná z pohledu vlastních očí a zavede Vás do Vietnamu v roce 1967. Budete velet týmu speciálně vycvičených vojáků, který plní nebezpečné mise v různých částech Vietnamu.

Váš tým je složen ze 6 specialistů americké armády trénovaných pro boj v džungli. Vy hrajete v roli velitele a na Vašem rozkazu záleží život vašich spolubojovníků a to jak misi splníte. Ostatní 5 členové Vaší jednotky se o sebe starají sami, umí se skrýt a sami se chovají podle okolností.



  • Váš tým A-216, 5. speciální jednotka - Steve R. Hawkins (velitel), P.J. Defort (radista), J. Crocker (Zdravotník), č.j. Hornster (kulometčík), T. Bronson (ženista), Le Duy Nhut (průzkumník)
  • 100% akce - braňte se proti útokům nepřítele na zemi v džungli, v helikoptéře, v džípu a dokonce i na člunu.
  • Sólo mise: Sám proti vším se budete muset preplížiť nepřátelským územím a podzemními chodbami. Poběžíte o život, vše záleží na Vás.
  • Jednotka - pracujte jako tým, vzájemně se krytu a spolupracujte, jinak bude džungle Vašim hřbitovem. Požití speciální výcvik svých mužů a koordinujte své kroky s vedením.
  • Multiplayer - vstupte do válečné zóny na vietnamské nebo americké straně a hrajte proti živým protivníkům po síti nebo na internetu.



    Vietcong: Fist Alpha
    Děj datadisku Fist Alpha se odehrává na stejném místě jako v původní hře ale o půl roku dříve. Tým A-216 buduje základnu na kopci Nui Pek, hráč se ujme role seržanta Warrena Douglase, o kterém se na začátku původního Vietcongu baví ve vrtulníku Hawkins s Hornsterom. Specialisté v týmu zůstanou stejní i když se ve hře objeví i několik nových postav.

  • Stopujte nepřítele na jeho vlastním území.
  • Prožijte strhující atmosféru vietnamské války v džungli i strach, který na Vás padne v podzemních tunelech.
  • Kromě svých končetin používejte džípy, lodě i vrtulníky.
  • Navrhněte nové mise pro více hráčů pomocí nového editoru kampaní / úrovní.
  • Vyzkoušejte si hru více hráčů na Internetu či lokální síti.



    Vietcong 2
    Příběh Vietcongu 2 se odehrává v roce 1968, kdy došlo k silné ofenzívě severo-vietnamské armády u města Hue. V misích můžete zažít vše tak, jak si to ve svých vzpomínkách pamatují příslušníci speciálních jednotek a další vojáci americké armády, kteří byli ve městě během ofensívy přítomni.

    Vietcong 2 vedle americké kampani obsahuje ještě i druhou kampaň hratelnou za příslušníka Vietcongu, který bojuje hlavně proti jednotkám Jižního Vietnamu. Tyto mise, které nejsou okamžitě přístupné, začnou šest měsíců před zahájením ofenzívy Tet, kterou také hra končí. Multiplayer podporuje až 64 hráčů a novinkou jsou také ovladatelná vozidla. Zbraňový arsenál počítá přes 50 zbraní, tedy téměř kompletní výzbroj používanou ve Vietnamu .

  • Recenze na Vietcong 2 Gold CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.