Vivo TWS 2 ANC, starry blue

1 549 Kč
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 450660
Vivo

Vivo TWS 2 ANC, starry blue [6020141]

Bezdrátová sluchátka Vivo TWS 2 ANC zprostředkují luxusní audiozážitky v každé situaci. Díky výkonnému systému potlačení okolních ruchů (ANC) totiž nedovolí, aby vás při poslechu oblíbené hudby, sledování filmů nebo hraní her kdokoli či cokoli rušilo. Navíc nabízím s dodávaným pouzdrem výdrž až 26,5 hodin a také úžasný zvuk vyladěný akustickou laboratoří Golden Ears a vylepšený prostřednictvím zvukového enginu DEEP-HD.

O produktu

  • Nebudeš je vůbec chtít vyjmout z uší
    Právě přicházejí úplně první sluchátka vivo s aktivním potlačováním okolního hluku. Jejich pečlivě navržený design – od tvaru přes velikost až po hmotnost – je výsledkem analýzy zpětné vazby od tisíců uživatelů. Proto jsou tak kompaktní, a přitom velmi pohodlné.
  • Tak kompaktní a lehké, že na ně brzy zapomeneš
    Každá křivka a hmotnost každé jednotlivé součásti je důkladně promyšlená. Bude se ti líbit, jak se racionálně navržený tvar zakřivení G3 přizpůsobí konturám tvých uší. A protože každé sluchátko váží pouhých 4,7 gramu, ani si nevzpomeneš, že je máš.
  • Nech své uši volně „dýchat“
    Máš na výběr ze tří velikostí měkkých, pružných špuntů do uší, takže ti sluchátka perfektně sednou. Inovativní design odvětrávání spolu s chytře vymyšleným systémem proudění vzduchu přední i zadní komorou pomáhají vyrovnávat tlak. Když si je nasadíš do uší, hned poznáš, že taková pohodlná sluchátka zde dosud nebyla.
  • Vychutnej si klid – vždy a všude
    Spojení pokročilého akustického designu se špičkovým čipem a algoritmem nejenže zajišťuje výjimečně kvalitní potlačování okolního hluku, ale zároveň míru jeho potlačování inteligentně reguluje. Poskytni svým uším tolik potřebný odpočinek od veškerého rámusu.
  • Jediným kliknutím zcela potlačíš nežádoucí hluk
    Tato sluchátka do uší průběžně detekují vnější zvuky a generují přesné zvukové vlny, které hluk vyruší. Hluk je tak možno potlačit až o 40 dB. Užívej si svůj svět v klidu, bez ohledu na to, jak hlasitě hučí klimatizace nebo jak velký hluk je na ulici.
  • Nech potlačování hluku, ať se nastavuje automaticky
    Skvělý inteligentní algoritmus sleduje změny úrovně okolního hluku i způsob, jakým máš sluchátka nasazena, a podle toho automaticky upravuje míru potlačování hluku. Nebo si můžeš ručně zvolit jednu ze tří úrovní: vysokou, normální nebo nízkou. Ať už jsi v knihovně nebo na ulici, vždy bude takové „ticho“, jak je potřeba.
  • Uslyšíte všechno kolem, i když máš sluchátka nasazená
    Stačí jednou kliknout, a díky režimu prostupnosti uslyšíte, co se děje kolem. Sluchátka ti do uší nechají pronikat všechny vnější zvuky, takže slyšíš stejně dobře, jako když je nemáš nasazena. Můžeš si povídat s lidmi kolem sebe, aniž by bylo nutné sluchátka vyjmout z uší, a také už neslyšíš žádné důležité hlášení.
  • Bude tě dobře slyšet i uprostřed největšího rámusu
    Dva vnější směrové mikrofony přesně zaměřují hluk v pozadí a pomáhají jej eliminovat. Další mikrofon s vysokou hodnotou odstupu signálu od šumu, umístěný uvnitř sluchátek, zachycuje tvůj hlas. A navíc zcela nově navržený vnitřní kanál zlepšuje potlačení hluku způsobovaného větrem o celých 148%. Takže i když jsi uprostřed rámusu, běžíš nebo dokonce jedeš na kole, bude tvůj hlas perfektně slyšet.
  • Nová úroveň profesionální kvality zvuku
    Vždy jsme se snažili, aby byl poslech z našich sluchátek opravdu jedinečný. Naše odbornost na základě několika desetiletí zkušeností v oblasti akustiky ve spojení se špičkovou technologií nabízí profesionální kvalitu zvuku a přináší vám poslechové zážitky, které budou běžně dostupné až v budoucnosti.
  • Vítejte v budoucnosti bezdrátového zvuku s vysokým rozlišením
    Tajemství vynikající kvality zvuku spočívá ve zvukovém enginu DEEP-HD. Využívá velkou šířku pásma a zvukový kodek HD, takže zvyšuje jak šířku přenosového pásma, tak i přenosovou rychlost. Je to, jako bychom měli „dálnici“ pro bezdrátový přenos zvuku, která snadno poskytuje více detailů při zachování stejné čistoty a hladkosti zvuku i v náročných prostředích.
  • Až nadpřirozeně plný zvuk přivádí poslechový zážitek k dokonalosti
    V omezeném prostoru sluchátka se spojuje převratný akustický design s technickými inovacemi. Přizpůsobená, extra velká 12,2mm kmitací cívka spolu s membránou z kompozitu s uhlíkovým vláknem nabízí silné basy, čisté středy a příjemné výšky. Dopřej svým uším nebývalý zážitek pokaždé, když si do nich nasadíš sluchátka.
  • Jak na hudebním festivalu
    Tento systém profesionálních zvukových efektů je speciálně optimalizován pro naše sluchátka. Tři různé zvukové efekty byly pečlivě vyladěny k dokonalosti. Je to, jako by se sešla parta světových muzikantů, která zahraje skladbu jakéhokoli hudebního žánru, jen pro tebe.
  • Kompaktní rozměry, velká kapacita
    Výkonný čip a baterie s velkou kapacitou jsou zabudovány v kompaktním těle. Ve spojení s výjimečnou energetickou úsporností ti tak tato sluchátka do uší poskytují veškerou volnost, jakou chceš.
  • V žádné hře nikdy nevypadneš z rytmu
    Zcela nová konstrukce antény spolu s několika inovativními bezdrátovými technologiemi zlepšují stabilitu připojení o 20%. Jelikož je celý systém plně optimalizován pro přenos zvuku z telefonu do sluchátek, je zpoždění zvuku velmi nízké, pouhých 88ms. Obraz i zvuk jsou perfektně synchronní, takže tě při hře nic nerozhodí.
  • Stačí jen lehký stisk
    Propracovali jsme způsob ovládání sluchátek tím, že jsme tlakové senzory posunuli na boky stopek, takže na ně snáze dosáhneš. Díky zabudovanému velmi přesnému senzoru, který postřehne i tu nejmenší změnu tvaru (v řádu mikrometrů), má každý stisk právě takový účinek, jaký požaduješ.

Technická specifikace

Přehrávání a hovory
   
Bezdrátové připojení
   
Funkce
   
Baterie a nabíjení
   
Design
   

Obsah prodejního balení:

  • Vivo TWS 2 ANC
  • náhradní špunty
  • nabíjecí kabel
  • dokumentace


Recenze na Vivo TWS 2 ANC, starry blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.