The Walking Dead: Survival Instinct Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Walking Dead: Survival Instinct - XBOX 360
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211054
ActivisionEN dabing

The Walking Dead: Survival Instinct [PS3]

Walking Dead přivádí autentický, srdce zastavující horor Walking Dead k životu způsobem, jaký tu ještě nebyl. Survival Instinct je hra typu"udělej-cokoliv-aby-si-přežil" z pohledu první osoby, postavená na Emmy vyhrávající seriálu. Ve hře se ponoříte do role mysteriózního lovců s kuší-Daryla Dixona, po boku svého arogantního bratra Merle, na děsivé, nemilosrdné cestě za vytouženým bezpečím v Atlantě.

  • Strhující kampaň v single playeru umožňuje hráčům zažít svět Walking Dead očima fanouškovského favorita Daryla Dixona.
  • Unikátní styl hraní, který spojuje akci z pohledu první osoby s promyšleným, důkladným využíváním všech dostupných prostředků s cílem přežít v této nemrtvé noční můře.
  • Autentický design postav a děsivě realistické animace. Zombíci se ohlížejí, chodí a reagují na pohledy, zvuky a pachy, stejně jako to dělají v seriálu.
  • Důraz na přežití-každá hrozba musí být důkladně posouzena a každá situace analyzována. Máte na výběr, zda chcete vstoupit do boje s krvelačnými nemrtvými, nebo se jim vyhnout využitím šikovných maskovacích manévrů. Zdroje jsou omezené a rozptýlené, musíte pečlivě rozdělit své zásoby-své jídlo, lékárničku, munici a další ve hře o přežití, která je více založena na taktice a intelektu, než jen na jednoduchých, čirých dovednostech.
  • Rozhodnutí ovlivňují hru-Daryl totiž několikrát narazí na postavy, které mu mohou pomoci, nebo mu naopak uškodit různým způsobem. To, zda se k němu přidají, nebo ne, záleží čistě na Vás a představuje to jen některé z hlavních rozhodnutí, které budete muset neustále dělat.
  • Díky využití Infernal Engine a bohatých zkušeností přináší Walking Dead: Survival Instinct úžasný zážitek jak pro fanoušky, tak pro nováčky.



  • Recenze na The Walking Dead: Survival Instinct

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.