Živí mrtví The Telltale Series: A New Frontier Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Živí mrtví The Telltale Series: A New Frontier - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 359785
TelltaleEN dabing

Živí mrtví The Telltale Series: A New Frontier [PS4]


Hit od Telltale se vrací s třetí sérií"A New Frontier", která pokračuje v silném vyprávění příběhu. Vracíme se k jedné z nejoblíbenějších postav, Clementine, mladému děvčeti, které vyrostlo uprostřed hororů apokalypsy nemrtvých. Její příběh vidíme očima Javiera, mladého muže rozhodnutého zachránit rodinu, která byla od něj odtržena a díky hratelným vzpomínkám z minulosti Clementine, které sdělit příběh o tom, jak se dostala na cestu pomsty. Ve hře The Walking Dead-A New Frontier zjistí hráči jaký je svět, když civilizace začne znovu budovat a co je třeba obětovat, aby znovu začala fungovat společnost.

Hra The Walking Dead-Telltale Series: The New Frontier přichází ve formě Season Pass disku, který obsahuje první epizodu a přístup ke stažení dalších čtyř epizod při jejich vydání.


  • Nové pokračování se soustředí na nováčka Javiera, jehož příběh se točí kolem muže snažícího se udržet svou rodinu naživu po apokalypse.
  • Hra vychází v podobě Season Passu, který obsahuje první epizodu a přístup ke stažení dalších čtyř epizod při jejich vydání.
  • The Walking Dead je epizodická interaktivní drama ve formě série grafických dobrodružných video her.
  • Série je založena na převratném komiksu od Roberta Kirkman.




  • Recenze na Živí mrtví The Telltale Series: A New Frontier

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.