War Hawk PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 9806
PlayStation

War Hawk [PS3]

Války budoucnosti se budou vést on-line a budoucnost začíná s příchodem nového titulu Warhawk. Hra vám přináší on-line svět vojenských akcí pro více hráčů, ve kterých přežijí den jen ty týmy, které budou mít nejtvrdších a nejodhodlanější vojáky.

Hra je dostupná exkluzivně pouze pro konzoli PLAYSTATION 3. Warhawk vytvoří týmy hráčů z celého světa, kteří budou bojovat proti sobě v koordinovaných týmech za podpory živé hlasové komunikace. Vydejte se do světa na vlastní pěst nebo se zapište do jednoho z týmů vojenských sil Eucadian nebo Chernovan a bojujte v různých herních režimech: ničení nepřátelských vojáků v režimu Team Deathmatch, útočení a dobývání v režimu Zone nebo nájezdy s dokonalou přesností v režimu Capture the Flag. Ať už budete bojovat pěšky, v tanku, vojenském džípu nebo z kokpitu obávaného Warhawk-a, čeká vás neutuchající akce. Vstoupíte do elitní on-line komunity týmů a klanů: to vše s přehlednými statistikami, žebříčky, údaji o dosažených výsledcích, odznaky a cenami, kterými se budou moci pyšnit jen ti nejlepší bojovníci.

Budete mít možnost létat nad válečnou zónou v bojovém Warhawk-u, zaměřovat rakety na vašich protivníků a bojovat na život a na smrt. Zažijete vzrušení z ohromujících tanků při útocích na nepřátelské pozice. Těžké stacionární kulomety vyprázdněte do posledního náboje při ochraně zdí vaší základny při nájezdech nepřátel. Na útočících vojáků si můžete vzít i vojenský džíp, který je vybaven reflexy a různými zbraněmi od raket, plamenometů, min, raket země-vzduch až po těžké kulomety, granáty, pušky a mnohem více. Ať už budete bojovat na nebi, na zemi nebo ve vozidle, zapamatujte si jedno: vždycky po vás někdo jde.

šílenou palbou budete krýt své kamarády, zatímco oni budou riskovat život, aby získali nepřátelskou vlajku a tím pádem i území. Bude to obrovská válka na zemi i ve vzduchu, ve zničených městech a na rozlehlých a opuštěných ostrovech. Se stovkami čtverečních kilometrů plně interaktivního terénu nebude už nikdy žádná bitva stejná - as grafikou formátu High Definition a plně integrovanou podporou on-line hraní, kterou je schopna poskytnout jedině herní konzole PS3, je titul Warhawk na nejlepší cestě stát se toto léto šampiónem světa válečných on-line her .

Recenze na War Hawk

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.