Kniha WarCraft: První Střet

Cena s DPH
369 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 359604
Fantom

Kniha WarCraft: První Střet [fantasy]


JEDEN SVĚT umírají-AK DRUHÝ ČEKÁ SMRT!

Románová adaptace filmu Warcraft: První Střet

Po událostech popsaných v románu Durotan se renomovaná autorka nejen herních a filmových adaptací Christie Golden vrací na Azeroth, aby dorozprávala velký příběh o odvaze, nenávisti a hrdinství. Přichází totiž První střet ... Všichni co viděli stejnojmenný"warcraftovský" velkofilm mohou mít dojem, že tento příběh již znají. A částečně mají pravdu, protože První střet je oficiální Romanova adaptací výše zmíněného snímku.

Román nebo film?

Nebyla by to ale Christie Golden, aby citlivě nedoplnila to, co ve filmu chybělo, nebo bylo jen naznačené. Román dává autorovi přece jen trochu jiné možnosti, jak naložit s kvalitním příběhem a autorka, která je ve světech typu Warcraft jako doma, jejich využila naplno a s velkým přehledem. Je radost sledovat, jak zdánlivě jednoduchý příběh o nucené invazí nabírá téměř epické rozměry.

Christie Golden totiž vzala všechny ingredience, které fanouška žánru fantasy osloví vždy: přátelství a nenávist mezi různými rasami (orci, lidé, trpaslíci), divné nestvůry, sebeobětování, zlovolnou magii, zradu a hlavně hrdinství. To vše přetavila do jedinečného příběhu, který navíc obsahuje vše co dělá Warcraft Warcraftem.

Pokud se vám po Azerothu a jeho hrdinech stýská, neměl by vám fantasy román První střet neměl chybět v knihovnách ...

Anotace: Azeroth se ocitá ve válce když do ní magickým portálem vtrhne krvelačná Orčí Horda, která utíká ze svého chřadnoucí domova Draenoru, chystá se obsadit nový svět a zotročit jeho obyvatel. Lidé se ale nemíní vzdát bez boje. Orkské sekery a vlčí jezdci se velmi rychle setkají se stromwindskými meči, trpasličími pistolemi a Dalaranských magií. Temná síla, která zničila Draenor, však pronikla i do nového světa a tu nedokáží zastavit žádné války, ale jen spolupráce čtyř hrdinů z obou stran fronty. Orkský náčelník, opovrhovaná míšenka, zatrpklý rytíř a zneuctěný mág musí spojit síly a postavit se samotnému Gul'danovi, zlověstnému vůdci Hordy. Pokud ho nedokáží porazit, Azeroth a všichni jeho obyvatelé, staří i noví, čeká pomalá smrt ...


  • Žánr: fantasy
  • Autor: Golden Christie
  • Překlad: Jakub Mařík, Zuzana Komprdová a Tomáš Kratochvíl
  • Počet stran: 304
  • Provedení: brož.
  • Formát: 110 × 170

  • Recenze na Kniha WarCraft: První Střet

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.