Wargame: AirLand Battle PC DVD

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211956
FocusEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Wargame: AirLand Battle [PC DVD]

Hra Wargame: Evropská krize vyšla na začátku roku 2012 a díky úspěchu u kritiků i hráčů se stala novým milníkem v žánru real-time strategií. Plnohodnotné pokračování Wargame: AirLand Battle posouvá sérii na další úroveň!

V období 1975-1985 stále zuří mezi vojsky NATO a Varšavské smlouvy válka, která zasáhla i severní Evropu, jejíž velkolepé země jsou ve hře věrně vyobrazeny. Zatímco první díl Wargame zapůsobil silným enginem, Wargame: AirLand Battle nabízí velký skok ve vizuální stránce a představuje grafiku s takovou úrovní detailů, jaká jste ještě v real-time strategiích neměli možnost vidět. Plochý reliéf s nedostatečnou rozmanitostí patří minulosti, protože nová verze enginu IRISZOOM zobrazuje dechberoucí grafiku s obrovskou rozmanitostí jednotek, scenérií a působivé topografie vytvořené podle satelitních map.

Velte všem vojenským jednotkám z éry studené války, od tanků po letadla, které do série vstupují poprvé a hned s plnou parádou! Dostupný arzenál hry obohacuje celkem 150 letadel od stíhaček přes bombardéry až k bezpilotním vojenským létajícím strojem. K původní osmičce národů z prvního Wargame se se svými vojenskými jednotkami přidávají čtyři nové, takže se nabídka rozšiřuje na více než 750 vozidel a bojových jednotek renderovaných v realistických detailech s novými texturami! Ve hře Wargame: AirLand Battle je realismus ještě silnější díky novému systému zbraní, lepšímu ovládání střelby a jejím účinkům a novému městskému bojovému rozhraní (UCI), které umožňuje bojovat v městech o jeden blok za druhým.

Singleplayerová část hry se skládá z několika nových dynamických kampaní, ve kterých můžete ovládat všechny aspekty boje. Velte každé jednotce z operační místnosti a rozumně využívejte posily a strategické výhody. Každé rozhodnutí, které uděláte, má vliv na taktický výsledek bitev a také na vývoj globálního konfliktu!



  • Více než 30 nových map, primárně na základě skandinávské topografie.
  • V novém zpracování jsou boje ve městech mnohem rozšířenější. Domy jsou spojeny do ulic, vesnic či měst a umožňují jednotkám interakci s nimi, například můžete nechat vojáky schovat se do nich, zda nechat je tam jako ochranu. Jednotky se umí inteligentně rozmístit, aby pokryly všechny přístupy, což Vám usnadňuje práci při mikro rozmisťování jednotek mezi jednotlivými budovami.
  • Logistické jednotky jsou vylepšeny, což Vám umožňuje vybrat si, co budou zásobovat, zda to bude jen munice, palivo, nebo opravy, případně kombinace všech tří.
  • Ve hře Wargame: AirLand Battle můžete vysílat své souboje a jiní hráči se mohou připojit jako pozorovatelé.
  • Multiplayer režim pro až 20 hráčů!



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci ve službě Steam!


  • Recenze na Wargame: AirLand Battle

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.