Wargame: Evropská krize CZ PC DVD

Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204144
FocusCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Wargame: Evropská krize CZ [PC DVD]



Wargame: Evropská krize je nová real-time strategie od Eugen Systems, který se na tento žánr specializuje. Z jejich dílny vyšel například kritikou chválen Act of War: Direct Action nebo novější RUSE .

Wargame: Evropská krize staví především na propracovanosti a nutnosti přemýšlet, čili na hlavních prvcích klasických vojenských her. Na solidních základech tak Eugen Systems vybudoval pôsobovú hru, která všem příznivcům real-time strategií zaručuje jedinečný a neobvyklý zážitek z hraní.

Wargame: Evropská krize obsahuje boje v reálném čase, ztvárnené v překrásné grafice, a také systém IRISZOOM, který umožňuje plynule přecházet z celkové mapy až do detailního pohledu přímo na bojiště. Herní systém je skutečně strategický, s bohatým obsahem a integrací se systémem EugenNet a jeho online službami. To vše umožňuje, aby tento titul spojil příznivce strategií celého světa.

Děj této hry je zasazen do neobvyklého období 1975-1985 a zabývá se tím,"co by mohlo být", kdyby se spolu členové Severoatlantického paktu (USA a západní Evropa) a Varšavské smlouvy (Sovětský svaz a východoevropské státy) pustili do války. Hrozba jaderné katastrofy provázela celé období studené války, ale obě strany zároveň vědí, že ten, kdo by atomovou válku zahájil, by sešel ze světa přesně stejným způsobem. Proto by se nejdříve tato válka vedla způsoby veřejné ozbrojené ofenzívy - a právě o tom kampaně v této hře pojdednávajú.



Recenze na Wargame: Evropská krize CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.