Warhammer 40,000 Dawn of War 2 CZ (Master Collection) PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 348517
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Warhammer 40,000 Dawn of War 2 CZ (Master Collection) [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Warhammer 40,000: Dawn of War 2 CZ a datadisky Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Chaos Rising CZ a Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution .


Warhammer 40,000: Dawn of War 2 CZ
V subsektoru Aurelia-hvězdokupě na okraji galaxie-se píše 41. tisíciletí a všechny planety se právě chystají k boji opravdu vesmírných rozměrů. Na všech planetách, které se v tomto sektoru rozkládají, mezi sebou krutě bojují pradávné rasy. Nejsou to jen boje o prostor a zdroje-jde v nich o osud jednotlivých národů.

Ve hře Warhammer 40,000: Dawn of War 2 ožívá sci-fi svět z Warhammer 40,000, kde se klade zvláštní důraz na rychlou RTS akci. Vychutnejte si kruté a působivé boje, kde můžete své soky ničit z blízka i z dálky. Velte oddílu nováčků a udělejte z nich nejostřílenější veteránů v galaxii!


  • Brutální akce a taktika -Vrhněte se do víru akce a na vlastní kůži zažijte neopakovatelný pocit z boje muže proti muži nebo ze střelby z dálky. Používejte ničivé rány a uzemňujte nepřátel. Uplatňujte své taktické schopnosti a v dynamickém prostředí, kde lze všechny objekty zničit, připravujte protivníkům léčky, utecme jim do boků a likvidujte je.
  • Nelineární kampaň pro jednoho hráče -Ujměte se velení elitní jednotky, vybrané z různých ras, a projděte si příběh zvolené rasy. Při hraní se budou schopnosti a vlastnosti vojáků i velitele postupně rozvíjet.
  • Kooperativní multiplayer -Kampaň pro jednoho hráče můžete odehrát ve dvojici s kamarádem, a to kdykoli a od jakéhokoli místa ve hře.
  • RTS engine nové generace -Vlastní Essence Engine 2.0 od Relic přináší záběry jako z filmu, detailní grafiku a zvláštní efekty.


    Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Chaos Rising CZ
    Datadisk ke hře Warhammer 40,000: Dawn of War 2 přináší nové kampaně pro singleplayer (za obě strany), i kooperativní multiplayer. Očekávejte množství nového vybavení, předmětů, zbraní, stejně jako zvýšení maximální dosažitelné úrovně. Dále přibyla hratelná frakce Chaos Space Marines. Ti se stanou hlavními nepřáteli v boji proti armádě Blood Ravenně, okolo kterých se nový příběh točí.

    Zatímco v původní hře jste své jednotky mohli trénovat od první úrovně až na dvanáctou, Chaos Rising toho omezení zvedne na maximální dosažitelnou 30. úroveň. Logicky tak můžete použít uložené pozice z původní hry a importovat sem své vycvičené jednotky včetně jejich získaných dovedností a zkušeností-avšak všechny přitom ztratí své vybavení, které si tak budete muset znovu obstarat přímo na bojišti nebo koupit jako odměnu za splněné mise.


    Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution
    Druhý samostatně spustitelný datadisk k výborné RTS ze světa Warhammer 40,000: Dawn of War 2 , který se odehrává po událostech Dawn of War 2: Chaos Rising . Datadisk Vám umožní vůbec poprvé v sérii zvolit rasu v singleplayeru, za kterou budete chtít hrát. Připravte se být vrženi do epického příběhu, který Vám odkryje mnoho tajemství ze světa Dawn of War.

    Od událostí zachycených v Chaos Rising uplynulo již celé desetiletí, ale v sektoru to neustále vře. Přestože velký démon Ulkair a jeho Černá legie již byli poraženi, planety subsektoru Aurelia se stále nedokáží vymanit z neustálých válek a krveprolití. Kapitán Gabriel Angelos z Blood Ravens odhalil kacířství na nejvyšších stupních kapitule hierarchie a odměnou za to ho zkažený kapitulního chrámu mistr Azariah Kyras označil za zrádce. Gabriel se rozhodl, že nebude prolévat krev svých mariňáckých bratří, a uchýlil se do utajení. Tam skrytě kolem sebe shromažďuje hrstku spojenců a připravuje se postavit záhubě Chaosu, která sžírá jeho bratrů.

    Nad sektorem nadále visí mimozemská hrozba. Imperiální garda se zarytě bije se zdivočelé přeživšími z nedávné tyranidskej invaze a mezitím orkové drancují okrajové zóny snad každého světa. Eldaři stále čas od času vykročí ze stínu a vyrazí na válečnou výpravu, šeptajíc přitom o rozvalinách dávno ztracené archy.

    Impérium mele z posledního. V odvážné snaze získat opět kontrolu byly do sektoru převeleny celé regimenty cadijskej imperiální gardy, které převzaly velení nad místními planetárními obrannými silami. Většina těchto sil byla nasazena na Tajfun Primary-svět, jehož husté džungle již poskytly úkryt nejednomu mimozemšťanovi či kacíři. Boj však postupuje pomalu a Impérium si pro sektor a jeho obyvatele připravilo nové, tentokrát trvalé řešení: každý svět bude podroben plamenem Exterminátu a zcela zbaven veškerého života.



  • Možnost odehrát kampaň za některou ze 6 ras v singleplayeru. Vyzkoušejte je všechny!
  • Rozdrťte své soupeře online nebo na lokální síti a setkejte se až se 6 soupeři v souboji jedinečných super těžkých jednotek.
  • Vylepšujte své hrdiny v singleplayeru a sprístupňujte si nové jednotky.


    Master Collection obsahuje navíc:

  • 18 bonusových stahovatelných rozšíření do hry

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE titulky

    Recenze na Warhammer 40,000 Dawn of War 2 CZ (Master Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.