Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50412
THQ

Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm [PC DVD]



Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm se odehrává ve známém světě Warhammer 40,000. Čeká Vás temné futuristické fantasy prostředí, kde spolu neustále válčí technologicky vyspělí vojáci, bojové stroje a hordy nepřátel. Do tohoto boje se zapojily už milióny hráčů z celého světa.

Třetí datadisk (samostatně hratelný) k sci-fi RTS s názvem Soulstorm zaujme v první řadě rozšířením bojů z jedné planety do hvězdného systému Kauvara. Ten se bude skládat z 31 území, rozdělených na čtyři planety a tři měsíce (sedm nových prostředí). V úvodu hry se na okraj této galaxie přiženil smršťovací bouře, pověstná svou schopností celkem odříznout část vesmíru od zbytku a znemožnit tak cestování nadsvětelnou rychlostí. Právě tento jev sem přitáhne všech devět ras.

Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm je zcela samostatným titulem, který představí dvě zbrusu nové armády včetně zlých temných eldarů, takže si své hrdiny můžete vybírat z neuvěřitelných devíti ras. Kromě nových jednotek již existujících sedmi ras zde poprvé najdete i letecké jednotky a čekají na vás i medaile za hru více hráčů, což online bojům dodá zcela nový rozměr. Revoluce ve hraní, která přišla s titulem Warhammer 40,000 Dawn of War: Dark Crusade, získává ve pokračování Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm nový rozměr a umožňuje bojovat v rámci celých hvězdných systémů.



Recenze na Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.