Warhammer 40.000: Eternal Crusade Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Warhammer 40.000: Eternal Crusade - PS4Warhammer 40.000: Eternal Crusade - XBOX ONE
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 358269
BandaiEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Warhammer 40.000: Eternal Crusade [PC DVD]


Bratři! Válká volá! Přidáte se?

Úplně poprvé se přidejte k Vaší oblíbené frakci v najneľútostnejších a nejvíce autentických soubojích Warhammer 40000, které byly dosud vytvořeny v akční střílečce.

Vyberte si jednu ze čtyř frakcí 41. tisíciletí a bojujte o nadvládu nad světem ve válce. Při tom jak budete bojovat napříč celou planetou, získávat území v masivních soubojích a získáte možnost přizpůsobení a vylepšení postav v hlubokém progresivním systému ze světa Warhammer 40 000.


  • Zúčastněte se masivních soubojů
    Zapojte se do masivních vojenských kampaní mezi 4 frakcemi o dobytí světa. Vrhněte se do měnících se předních linií a rozdrťte Vašich soupeřů. Napadněte nepřátele na blízko, vyskočte do vzduchu za pomoci jump packu, nebo palte do nepřátelských linií z věže plně nabitého tanku Predator. Souboje v Eternal Crusade se rozpínají od soubojů s motorovými pilami po epické velkolepé souboje.

  • Vaše frakce já Vám rodinou
    Vítězství nezíská jednotlivec. Zda hrajete v PVP, nebo PVE, Vaše jednotka musí spolupracovat pro překonání nekonečného odporu při jejich cestě za slávou. Postavte se smrti tváří po boku s vašimi bratry při tom jak budete bránit pevnosti, nebo se vydejte do podsvětí a kooperativní bojujte proti hordám Tyranidov.

  • Vyberte si loajálnost a pozadí
    Vyberte si z mezi 29 pod frakcí, pak získejte stovky zbraní a doplňků, které jsou vybrány z 29 let tradice Warhammer 40 000, díky čemuž si vytvoříte perfektního vojáka .



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabing

    Recenze na Warhammer 40.000: Eternal Crusade

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.