Warhammer 40000 Fire Warrior PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4610
THQCZ dabing

Warhammer 40000 Fire Warrior [PC CD]


Jako člen kasty Ohně je vaší svatou povinností chránit ostatní kasty zasvěcené dalším třem živlům a také jednomu nadpozemské. Prošli jste více než dvěma tisíci lety vývoje historie rasy Tau a jste příslušníkem elitní bojové jednotky počat speciálně za tím účelem, abyste byli nejschopnějšího a nejsilnějšími ze všech Tau. Celá říše Tau závisí jen na Vašich schopnostech, síle, odvaze a oddanosti.

A proč byste se měli ochranou jiných kast zabývat? Možná proto, že všichni jedinci z této společnosti v ní mají své místo a význam. Např. příslušníci kasty Země jsou zpravidla řemeslníci a dělníci. Jejich doménou je budování strojů a měst, jsou proto velmi potřební.

Stejně tak potřební jsou ale také členové kasty Vody, kteří v Tau tvoří vrstvu byrokratů, obchodníků a politiků. Jak asi tušíte, kasta Vzduchu má na starosti oblast dopravy a nakonec je tu kasta těch najmúdrejších ze všech Tau, kasta vladařů, kteří celou civilizaci vedou. Na tích obzvláště musíte dávat pozor.

Hra pojednává o bojovníkovi, jehož úkolem je chránit a bránit. Hlavní hrdina se jmenuje Kais a Vy spolu s ním prožijete 24 hodin jeho života. Hra přináší 20 misí, v nichž se Vám do cesty postaví 24 různých nepřátel. K dispozici přitom máte 17 typů zbraní. Fire Warrior je obdařen také multiplayer režimem s několika herními módy .

Recenze na Warhammer 40000 Fire Warrior

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.