WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
899 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 434493
Nintendo

WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Mikroherní šílenství dorazí na Nintendo Switch!

Wario opět zkouší své videoherní štěstí, ale tentokrát do toho dává opravdu všechno – doslova! Pomozte mu a jeho přátelům najít cestu z mikrosvěta mikroher tím, že uspějete ve více než 200 šílených hrách.

Pusťte se sami nebo s přáteli do více než 200 rychlých a nepředvídatelných mikroher, které budou bleskově za Vámi a navíc jsou šíleně zábavné. Ve chvíli, kdy jeho aktuální, tak trochu splašený byznys zcela nevyjde, Wario musí využít svůj tradiční styl (a také i zápach) k tomu, aby vše napravil. Jak? No přece tím, že bude hrát celou řadu mikroher! Ať už budete sestavovat robota nebo vytrhávat chlupy v podpaží sochy, WarioWare, Get It Together! je vtipné a kooperativní dobroduržstvo, při kterém se nudit nebudete.


Množství mikroher čeká na Vás a Vaše přátele

Pomozte nechvalně známému hernímu designérovi Wariovi poté, co byl sám vtažen do svého posledního výtvoru ve Story módu. Hrajte sami nebo s kamarádem ve dvoučlenné kooperaci, která si v sérii zažije svou premiéru! Společné hraní můžete vyzkoušet buď na jedné konzoli, nebo přes lokální bezdrátové připojení.

Vůbec poprvé můžete ovládat Waria s jeho přáteli v rámci jejich vlastních chaotických her. Využijte je vyloženě hloupé schopnosti a pokořte jednotlivé mikrohry. V této hře míchání a spojování jednotlivých postav vede k té nejlepší zábavě!




Recenze na WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.