Warlock 2 : The Exiled [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 435274
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Warlock 2 : The Exiled [Steam] [PC digital]

Světy byly zničeny a vy jste byli vyhnáni do jednoho z těchto střepů. Nastal čas vrátit se do Ardánie a hledat pomstu na ty, kteří vás vyhnali. Bitva v rozbitých říších obývaných jinými exulanty, nepřátelskými mágy a děsivými tvory. Po návratu do Ardánie budete čelit své největší hrozbě: United One a jeho čtyřem vikářům. Poražte všechny, kteří vám odporují, získejte zpět svůj domov a pomstěte se.


Warlock 2 je tahová strategická hra fantasy války. Soupeřte s velkými mágy, veďte mocné armády do divokých bitev, používejte jako své zbraně starodávnou magii a víru.


Zažijte výzvu v single nebo multiplayeru. Zahrajte si nový režim „The Exiled“ nebo si hru užijte v režimu Sandbox.


Fantasy hra jako žádná jiná – diplomatické vítězství není možné, neodpočinete si dokud vaši nepřátelé nejsou rozdrceni pod genialitou vaší strategickosti. Tahové hexagonální mapy Vám dávají čas, promyslet si svůj další krok a vaší zbraní jsou rozsáhlé armády, které bezúnavně pochodují napříč vším, co vám odporuje.


Jste velký mág – vyberte si, kým chcete být z rosteru ve kterém je přes 12 mágů, všichni s různými schopnostmi a kouzly, vyberte si, které lidi ovládnete na cestě za vítězstvím. Pokud mág není to, po čem toužíte, je zde možnost upravit si postavu podle sebe.


Hrdě ovládejte svou magickou sílu. Ne jako skvělý taktický generál, vaše mocné magické schopnosti pomohou iv dobíjení. Opatrně prozkoumejte přes 170 kouzel a zvolte si, v čem se budete specializovat – od přímých útočných kouzel, až po terraformovací. Nebo se spojte s jedním z bohů a posbírejte jejich mocné požehnání. S časem se dokonce naučíte upravovat i vlastní kouzla.


Různorodý svět si žádá různorodé přístupy. Několik náhodně generovaných map - všechny mají své unikátní výzvy a opozici k poražení. Využívejte terén, abyste se zvźhodnili.


Různé kampaně – zvolte si buď útok na nepřátele na velké mapě v sandbox módu, nebo se vydejte na cestu exilu, příběh pomsty, plný zvratů, ve kterém se pomstíte těm, kteří Vás vyhnali ze světa Ardání.


Vybudujte armády – lidé, které vedete a porážíte přinášejí všichni své jedinečné jednotky pod vaše vedení. Zvolte si, jestli chcete armádu lidí, hordy nemrtvých, nebo je míchejte podle sebe. Celkově je ve hře šest ras – každá má své slabosti a výhody.


 

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Ino-Co
  • Datum vydání: 11.04.2014
  • Pegi: 12
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
    Procesor: Dual Core CPU s 2,66GHz clock speed or higher
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: nVidia GeForce 8600 GT nebo ATI Radeon HD 6570
    DirectX: Verze 9,0
    Pevný disk: 2 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Warlock 2: The Exiled, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2009 Paradox Interactive AB. Warlock 2 : The Exiled is a trademark of Paradox Interactive AB. All rights reserved.

    Powered by Clausewitz 1.0


 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Warlock 2 : The Exiled [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.