Warlock: Master of the Arcane PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209406
ParadoxEN dabing

Warlock: Master of the Arcane [PC DVD]

Warlock: Master of the Arcane je dalším titulem z populární série Majesty. Využívá herní mechanismy tahové strategie a prostředí fantastického světa Ardana. Jako hlavní postava děje převezmete rolo mocného mága a budete se snažit usměrnit chaotické fantasy prostředí hry. Vaším úkolem bude vybudovat impérium, rozšířit jeho hranice, vynalézat nová kouzla a porážet nepřátele. Tak se chopte pomyslného žezla a staňte se mocným panovníkem světa Ardana!

  • Pociťte sílu magie-Vynalezněte s vyviňte k dokonalosti desítky kouzel, vyčarujte silné kouzla a objevte jejich úžasné kombinace.
  • Vyberte si svou strategii-Existují různé způsoby, jak dosáhnout vítězství (vojenské, diplomatické, nebe dokonce magické prostředky)
  • Poražte nepřátele-Zapojit se do epických bitev as velkými armádami Pochodujte napříč krajinou. Hráči mohou vyvinout svou vlastní taktiku a naučit se využívat velké množství speciálních jednotek a schopností. Přidat k tomu ještě nějaké kouzlo, a zažijete skutečnou symfonii války.
  • Vůdcem jste vy-Užijte si inovativní systém řízení městský systém, kde nejsou žádné rutinně akce, a každé rozhodnutí se počítá!
  • Využívejte víru-Bojujte na straně jednoho z osmi bohů, splňte jejich úkoly. Nebo zapomeňte na všech bohů a staňte se svým vlastním!
  • Následujte tradici-Warlock: Master of Arcane zdědila všechny oceňované prvky z nejznámějších tahových strategii. K tomu přidává moderní grafické zpracování a vyladěné herní mechanismy, které budete využívat při budování svého království.

  • Recenze na Warlock: Master of the Arcane

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.