Watch_Dogs (Special Edition) XBOX 360

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 237253
UbisoftEN dabing

Watch_Dogs (Special Edition) [XBOX 360]

Vše závislé jen na přejetí prstu po displeji. Spojování se s přáteli. Kupování nejnovějších zařízení a výbavy. Sledování, co se děje ve světě. Ale s stejně jednoduchým přejetím po displayi zrodil i nezastavitelný rozšiřující se stín. S každým připojením zanecháváte po sobě digitální stopu, která sleduje každý pohyb a milník, vše, co se nám líbí nebo nelíbí. A není to jen o lidech. Dnes jsou spojeny i všechna hlavní města. Městské infrastruktury jsou sledovány a kontrolovány komplexními operačními systémy.

Ve Watch Dogs se tento systém nazývá Central Operating System (CTOS) a má pod palcem téměř každý kousek městské technologie, každou klíčovou informaci o každém obyvateli.

Jste Aiden Pearce, geniální hacker a bývalý kriminálník, jehož kriminální minulost vedla k násilné rodinné tragédii. Nyní, na lovu po těch, kteří ublížili Vaší rodině, budete schopen monitorovat a hackovat všechny kolem sebe, manipulovat vším, co je zapojené do městské sítě. Ať už jde o záznamy ze všudypřítomných bezpečnostních kamer, stahování osobních informací na lokalizování cíle, či dokonce změnu barev na semaforech, abyste zpomalili svého nepřítele ... vše a ještě více je možné ve světě Watch dogs.

Použijte město Chicago jako svou nejmocnější zbraň a vytvořte si vlastní cestu k pomstě.

  • Watch Dogs probíhá v plně simulovaném živém městě, kde pomocí smartphonu máte kontrolu nad infrastrukturou města v reálném čase. Nastavte svým nepřátelům past ve formě dopravní zácpy s třiceti auty díky manipulování městskými semafory. Zastavte vlak a pak do něj nasedněte, abyste se vyhnuli kontrole. Těsně unikněte chycení otevřením padacího mostu. Cokoliv spojené s městským CTOS se může stát vaší zbraní.
  • Život v Chicagu, kde nejčastější odpověď na násilí je násilí, máte možnost postavit se do boje v ulicích. Srazte k zemi svých nepřátel, uštědří jim devastující úder obuškem, nebo vstupte do přestřelky jako nikdy předtím s fyzickou simulací, která konkuruje celému žánru stříleček. Spolu budete mít k dispozici arzenál naplněn více než 30 tradičními zbraněmi.
  • S pomocí Ubisoft Reflections, uznávaným studiem, které stojí za vysoce oceněným titulem Driver, má Watch Dogs kvalitní základnu překypující výkonem. Sedněte za volant více než 65 nadupaných áuts uměleckým zpracováním, každé s promyšlenou fyzikou a chováním a prozkoumejte masivní město Chicago během plnění misí.
  • Nový engine Disrupt, vyvinutý speciálně pro Watch Dogs, využívá nejmodernější technologie a grafiku, která poskytuje ohromující vizuální zážitek a neuvěřitelně realistické zpracování. Disrupt Vám dává sílu ovlivnit příběh, město a život populace vašimi rozhodnutími a vytváří dominový efekt po celém městě.



    Special Edition obsahuje navíc:

  • Bonusový stahovatelný balíček Breakthrough Pack do hry.



    Watch_Dogs (Special Edition) CZ





    Hra vyžaduje pevný disk v konzole Xbox 360!


  • Recenze na Watch_Dogs (Special Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.