18 Wheels of Steel (Triple Pack) PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55022
SCS

18 Wheels of Steel (Triple Pack) [PC DVD]



Balení obsahuje hry 18 Wheels of Steel: Pedal to the Medal , 18 Wheels of Steel: American Long Haul a 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker .



18 Wheels of Steel: Pedal to the Medal
Staňte se řidičem kamionu, rozvážajte zboží se svým kamionem a vydělávejte peníze. Když vyděláte dost peněz můžete si koupit lepší kamion a zaměstnat další řidiče. Pak už je složitější koordinovat jejich správný pohyb, ale zase vám penízky přibývají mnohem rychleji.



  • Postarejte se o všechno - poškozené zboží Vás stojí zbytečně moc peněz. Jezděte bezpečně. Zboží se časem zkazí, jezděte proto rychle.
  • Vy jste šéf - a přidělujete příkazy. Můžete vlastnit až 35 tiráků plus samozřejmě ten Váš.
  • Obcházejte zákon - tajné zkratky přes města vám ušetří čas pouze pokud Vás nechytí policie při překročení rychlosti.



    18 Wheels of Steel: American Long Haul
    Simulátor řidiče kamionu s dlouhým návěsem vás vyšle na nekonečné silnice či dálnice napříč Severní Amerikou. Čili nejen USA, ale i Kanadou a Mexikem.

    Transportovat budete 45 druhů zboží, včetně chemikálií, skotu či karavanů. Ovládání těchto monster pochopitelně není nejsnadnější a budete se také muset starat o jejich údržbu, dohlížet na palivo či proces nakládání. Cílem celého Vašeho snažení bude co největší zisk, vybudování vlastní přepravní společnosti a poražení konkurence.



  • 48 států od pobřeží USA přes Kanadu až po Mexiko.
  • 37 různých přívěsů.
  • 45 druhů zboží (mobilní dům, palivo, ocel, atd..).



    18 Wheels of Steel: Extreme Trucker
    Poprvé se se svými kamiony vydáte do drsných podmínek silnic na sněhu, v poušti i pralese, kde na Vás čeká mnoho nástrah a úskalí. Otestujte si své umění na 25 různých kamionech s 30 různými typy návěsů s těmi nejextrémnějšími náklady, až několika návěsy najednou, stále docházejícím benzínem a pekelným časovým limitem.

  • Recenze na 18 Wheels of Steel (Triple Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.