Hot Wheels Unleashed [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 436233
MilestoneEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Hot Wheels Unleashed [Steam] [PC digital]


Ryzí radost ze závodu! Sbírejte nejúžasnější auta na světě, budujte šílené tratě a soutěžte v těch nejnapínavějších závodech!


Řiďte auta svých snů!

Čekají na vás ty nejúžasnější, nejrychlejší a nejjedinečnější dodávky a neuvěřitelně výkonná auta. Sedněte si za volant celé řady vozů s vlastní osobností a stylem, různými vlastnostmi a úrovní vzácnosti. To nejlepší ze světa Hot Wheels je tady! Ukažte, že jste ti nejlepší, a odemkněte si prémiová auta a mimořádné předměty a díky kosmetickému editoru ze svého auta udělejte jedinečné mistrovské dílo.


Zavoďte tak, jak by vás všichni sledovali!

Připravte se na ryzí radost a předveďte své jezdecké schopnosti! Driftujte jako profík, nabijte si zrychlení a přeskakujte smyčkami, abyste překonali čas, soupeře i samotnou gravitaci! Troufnete si na výzvu? Bum, jackpot: závoděte bok po boku s kamarádem v lokálním režimu rozdělené obrazovky pro 2 hráče nebo čelte až 12 hráčům online na celosvětových soutěžích. Čím těžší výzva, tím slavnější triumf!


Popusťte uzdu kreativitě!

Obrovská tématická hřiště jsou připravena k pořádání strhujících zápasů. Bavte se na trati i mimo ni díky těmto nádherně detailním a interaktivním prostředím, kde může každý předmět hrát svou roli a být skutečnou součástí vašeho okruhu! Můžete si dokonce postavit závodní trať ve vlastním pokoji a přizpůsobit prostor pomocí nábytku a předmětů, které během své cesty naleznete. A díky nesmírně výkonnému editoru je tvorba těch nejšílenějších tratí jednodušší než kdykoli předtím! Otáčejte a natahujte ikonické oranžové kousky tratí a vytvořte si jedinečný design, poté přidejte speciální zrychlovač, smyčky, překážky a exkluzivní interaktivní prvky a postavte si svůj závodní ráj. Podělte se o své výtvory se světem nebo si užijte bláznivé tratě, které vytvořili ostatní hráči.


NASTAL ČAS ROZBĚHNOUT ZÁBAVU!



 

  • Název vydavatele: Milestone
  • Název vývojáře Milestone
  • Datum vydání: 30.09.2021
  • Pegi: 3
  • Žánr: Závody
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 8.1 (64-bit)
    Procesor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6350
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 960 / GeForce GTX 1050
    Pevný disk: 22 GB volného místa
    DirectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Hot Wheels Unleashed, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    HOT WHEELS UNLEASHED™ © 2021. Published and Developed by Milestone S.r.l. All rights reserved. HOT WHEELS™ and associated trademarks and trade dress are owned by, and used under license from, Mattel. ©2021 Mattel. All manufacturers, accessory suppliers, names, tracks, sponsors, brands and associated imagery featured in this game are trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Hot Wheels Unleashed [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.