Wildstar (Deluxe Edition) PC DVD

Cena s DPH
1 379 Kč
Cena bez DPH: 1 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 230144
NCSoftEN dabing

Wildstar (Deluxe Edition) [PC DVD]

Nastartujte svůj hviezdolet a naberte kurz k Nexu! Právě byl objeven domů dávno ztracené eldanskej civilizace, kterou kdokoliv považoval jen za pouhou legendu. No teď celá galaxie žhaví motory a žene se k této planetě, která jistě skrývá mnohá tajemství. Mezitím však Nexus prohlásila za svůj mocná mezihvězdná říše zvaná Dominion a ze všech obyvatel tohoto světa udělala vyhnanců.
Tak začíná divoká válka o Nexus, během níž se probouzejí zlé síly az velkolepého dobrodružství se stává divoký boj o přežití.

Hra Wildstar se pyšní skvěle stylizovaným grafickým zpracováním podle nejnovějších technologií, což zaručuje vynikající herní i divácký zážitek. V rozvalinách záhadné prastaré civilizace se odehrává divoké a tajemné dobrodružství, kterým můžete procházet způsobem, který vám nejlépe vyhovuje, a zažít při tom množství napětí ze zkoumání a objevování.

Ničte nepřátele a získejte jméno ! -Planeta Nexus není zrovna nejpřívětivější , takže si obujte pořádné boty , nabijte lasery a nebruste meče ! Vyberte si z některého z mnoha povolání , z nichž každé má vlastní schopnosti , dovednosti i mechaniku soubojů. Budete si totiž muset změřit síly s nejnebezpečnějšími nepřáteli v galaxii . A pokud je vám to málo , pak zkuste některé z PvP bojišť , dungeonů či raid , ve kterých budete muset své bojové schopnosti nažhavit na úplné maximum.

Zvolte si vlastní cestu ! -Toto je vaše dobrodružství , takže způsob hraní si můžete zvolit sami . Kromě povolání se můžete stát ještě vojákem , vědcem , osadníkům či průzkumníkem . Každý z nich má trochu jiné aspekty a zvláštní odměnu , takže si můžete vybrat zařazení přesně podle vašeho stylu . Ať už budete vztyčovat vlajku , stavět vesmírné letiště , šplhat po horách nebo studovat prapodivné mimozemské tvory , budete si vždy moci vybrat vlastní způsob postupu.

  • Voják (Soldier) -Vaším hlavním cílem je pořádně nakopat nepřítelem zadky! Zapojujte se do velkolepých bitev, ovládejte zbraně a zvláštní bojové schopnosti a Prosekejte a prostřílejte si cestu k bohatství a slávě!
  • Vědec (Scientist) -Jste živým důkazem toho, že v znalostech je síla! Zahĺbte se do záhad planety Nexus a studiem prastarých eldanských relikvií, exotických rostlin a nebezpečných mimozemských organismů získávejte nové schopnosti.
  • Osadník (Settler) -Jste pilířem společnosti. Přineste na nově objevenou planetu civilizaci-na nebezpečných místech budujte základny nebo vylepšujte již existující města. Spolu s ostatními modernizujte nový svět-stavte banky, dopravní sítě, obchody a další užitečné stavby, které vaši spojenci jistě nesmírně ocení.
  • Objevitel (Explorer) -Na vás čeká objevování všech zázraků tohoto cizího světa. Cestujte do těch nejtemnějších koutů záhadné planety a hledejte ztracené artefakty, které v sobě tají obrovskou moc. Lezete ještě vyšší, kopejte ještě hlouběji a běžte dál, než běží ostatní-možná právě vy odhalíte všechny záhady Nexu!

    Uplatněte svá práva! -Prožívejte svůj příběh, vztyčujte vlajky nebo si otevřete pivo-toto místo je vaše. Vy jste ho našli, vy jste ho vybudovali a nikdo vám ho přece nebude brát!

    Dejte dobrodružství na frak! -Úkoly? Ne ... tady nejsou jen úkoly, ve Wildstar na vás čeká propracovaný, mnohovrstvého obsah, který zaručuje, že vaše dobrodružství na Nexus bude čím dál tím napínavější a stále plné zábavy a překvapení. Chcete boje s obrovskými zabijačka roboty? Máte je mít. Chcete časově omezené zabíjení smrtících inoplanetárnych organismů? Máte je mít. Těšíte se na hledání a zkoumání pokročilé pradávné technologie, z níž vám spadne brada až po kolena? To si pište, že je budete mít. A co je na tom vše nejlepší? Čím větší bude riziko, tím bohatší bude i kořist!

    Vytvářejte spojenectví ! -Jakmile dorazíte na divoké a nebezpečné pomezí Nexu , měli byste si vybrat , ke které straně se přidáte . Jinak velmi dlouho nepřežijete . Chcete nepřátel masakrovat v zájmu velkého císařství ? Tak se přidejte k Dominionu , který tuto planetu prohlásil za svou . Nebo vaše sympatie náleží spíše rebelům , kteří si od nikoho nenechají poroučet ? Pak zamiřte do rad exulantů-Společenství žoldáků , uprchlíků a odpadlíky .

    Cože? Momentíček ! -Neměl by být Nexus přece domovem tajemné eldanskej civilizace ? Po těchto obyvatelích zde však není ani vidu , ani slechu . Co se s nimi stalo ? To musíte zjistit vy . Dobrá zpráva je, že po sobě zanechali množství různých náznaků a vodítek . Ta špatná je , že většina z nich vás může vyhodit do vzduchu , roztrhat nebo přeměnit na páru . Takže pokračujte , pořádně se vybavte a začněte s pátráním-pokud dokážete přežít, můžete zjistit pravdu !

    Zkoumejte nový domov ! -Nexus je jednou z nejzáhadnějších a nejnebezpečnějších planet v kosmu , ale přesto jste se rozhodli , že se tu usadíte . Na jednu stranu se zde nachází dost prastarých zřícenin a neobjevené měsíce , které jen čekají, až je někdo dobude . Na druhou stranku je však většina z nich obydlená kyberneticky vylepšenými obludami zuřivými šelmami a nepřátelskými rasami . A to znamená nekonečnou zábavu !

    Neodolatelná pastva pro oči ! -Ponořte se do nejkrásnější graficky ztvárněné hry v dosavadní historii vesmíru ! Naprosto jedinečné a nadčasové grafické zpracování přenechává tomuto titulu nezapomenutelnou atmosféru a jedinečnost . Čeká vás zde množství svérázných postav, úžasných zemí a dalších prostředí a bossů, z nichž vám budou hrůzou vstávat vlasy na hlavě . Na každém kroku se můžete nadšeně rozhlížet a obdivovat okolí, které se neustále mění . Ale pozor, abyste neskončili jako nejkrásnější mrtvoly v galaxii !

    Deluxe edice navíc obsahuje:

  • Steelbook
  • Vznášedlo
  • Eldanský kostým
  • Eldanský hráčský titul
  • Eldanské barvy pro kostým



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a placení měsíčních poplatků!


  • Recenze na Wildstar (Deluxe Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.