Wireless Entertainment Pack (bezdrátový gamepad + 2 hry)

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 49463
Microsoft

Wireless Entertainment Pack (bezdrátový gamepad + 2 hry) [GTA-00045]



Balení obsahuje bezdrátový ovladač Microsoft Xbox 360 Wireless Controller, white a hry Fable 2 a Halo 3.



Microsoft Xbox 360 Wireless Controller, white
Výkonný systém pro bezdrátové hraní her je tady! Díky optimalizované technologii vám bezdrátové herní zařízení Xbox 360 umožní užívat si až deväťmetrový dosah a až čtyřicetihodinová životnost se dvěma tužkovými bateriemi - a když v nich začne docházet energie, zobrazí se výrazné varování, takže budete moci včas připojit kabel Play & Charge bez přerušení hry.



  • 2,4 GHz bezdrátová technologie s devět metrovým dosahem
  • Hra bez prostojů
  • Nastavitelná vibrační zpětná vazba pro prodloužení životnosti baterií
  • Nové levé a pravé postranní tlačítko je navrženo s ohledem na snadné použití.
  • Tlačítko Xbox Guide uprostřed herního zařízení poskytuje rychlý přístup ke všem vašim oblíbeným oblastem využití systému Xbox 360.



    Fable 2
    Druhý díl tohoto nelineárního RPG, který ani tak nemá být klasickou hrou na hrdinu, jako spíše simulátorem role, kterou si sami definujete. V praxi to znamená, že pokud budete obchodovat s kupcem, který svoji maringotku zastavil na mýtině v lese, časem si tam postaví dům a během nějakých deseti let tam bude malá vesnička. Pokud jej ale naopak okradete a zabijete, mýtina zpustne a postupně zaroste lesem.

    Fable 2 se odehrává během nějakých 50 let a po celou tu dobu se jednotlivé lokace vyvíjejí dle zásahů hráče. V souvislosti s herním světem se tvůrci rozhodli umožnit hráči, aby koupil cokoliv. Můžete si koupit chatrč v lese, domek ve vesnici, hrad ve městě nebo dokonce i jeskyni. Pokud si koupíte hrad, stanete se zároveň pánem města v jeho okolí. Pokud se zástupci daného města doposud hádali s církevními hodnostáři z blízkého kostela, kupte i kostel - problém vyřešen.

    Tvůrce série, Peter Molyneux chce, abyste nehráli jen skrz nějaký předepsaný svět a příběh, chce abyste hráli skrz poctivou simulaci. To je podle něj pravé next-gen RPG. Každý dobrý příběh stojí na bohatě vykreslených postavách, které se chovají přirozeně.

    Ve Fable 2 můžete mít sex. Tentokrát je také možné rozhodnout, zda si vezmete ochranu proti početí nebo ne. Pokud si ji nevezmete, nejspíš založíte rodinu. Skvělé na tom je, že pokud jste si na začátku hry vybrali ženskou postavu, tak budete moci poprvé v historii her otěhotnět. Vaše rodina pak může žít v chatrči nebo hradu - podle toho kolik jim dáte peněz. Při životě na hradě ale mohou vaše děti začít tloustnout, pokud jim nadále budete dávat příliš mnoho jídla a prostředků.

    Souboje budou inovovány především díky lepšímu fyzikálnímu modelu, chytře provázanému s návrhem hratelnosti. Zatímco dosud jste při šermování mohli sekne skrz prostředí (zeď, strom a pod.), Ve dvojce se každý dotek s prostředím přesně počítá, takže abyste se mohli kolem sebe pořádně ohánět mečem, nesmíte zůstat v nějaké úzké uličce a pod.



    Halo 3
    Pokračování kultovní FPS, které původní nepřátele ze dvou prvních dílů střídá za nemilosrdné Brutes, kterých jste si ještě ve dvojce mohli dělat legraci. Rozhodně bylo proč, vždyť šlo o nemotorné a hloupé gorily, jejichž úděl "pěšáků" je odsuzoval k potupné smrti. To všechno se teď ale mění.

    Do ruky dostanete něco nových zbraní jako je Spiker primárně určený Covenantům, Spartan Laser, který dokáže přeříznout vozidlo, anebo Nail Grenade, který zapíchnete do zdi a po jeho detonaci se všude po okolí rozlétnou smrtící hřeby.

    Nasedněte do nových vozidel, jako je dvousedadlový průzkumný Mongoose pro rychlý převoz osob, který je modifikovaným ATVčkom z Halo 2. A na chuť si přijdou i vzdušní bojovníci s Man Cannonem.

  • Recenze na Wireless Entertainment Pack (bezdrátový gamepad + 2 hry)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.