The Witch and the Hundred Knight (Revival Edition) PS4

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 348402
NISEN dabing

The Witch and the Hundred Knight (Revival Edition) [PS4]


Otrávená neschopností cestovat za hranice svého močálu, čarodějnice Metall vytvoří kontrakt s legendárním Hundred Knightem, který jí má pomoci zrealizovat její ambici rozšířit její bažina po celé zemi Medea. Vaším úkolem při hraní za Hundred Knighta je dělat vše, co Vám čarodějnice z močálu přikáže. Prozkoumejte svět, zničte pilíře, které zabraňují rozšíření močálu a způsobte zkázu. Zároveň v pozadí vaší nelidské mysli se začínáte zamýšlet .... Co neumožňuje Metallii opustit bažina? Proč ji ostatní čarodějnice zatratily a proč může přežít v močále, který je pověstný svými jedovatými výpary? Je Metall skutečně čarodějnice, kterou je třeba respektovat, nebo se jí třeba bát?
Nové prvky:

  • Nová grafika
    Za použití možností PlayStation 4 byl tento bažinatý svět vylepšený o nové textury, osvětlení a modely.
  • Věž iluzí
    Zcela nová zóna, která Vám umožní obětovat vaše oblíbené zbraně pro boj s nepřáteli, jejichž síla je určena podle síly obětovaných zbraní. Nová zóna také umožní získat nové silné předměty.
  • Buďte čarodějnicí
    Po vstupu do věže iluzí budete mít možnost získat koncentrovanou manu, která Vám umožní vyvolání a hraní za čarodějnici, po úplné poprvé.
  • Alchymie
    Možná nebudete vyrábět zlato, ale budete mít možnost vylepšit vaše zbraně za použití katalyzátorů z věže iluzí pro zvýšení útoku, obrany a mnoho jiného.


  • Recenze na The Witch and the Hundred Knight (Revival Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.