Wonderbook: Diggs Nightcrawler CZ Sony PlayStation Move Starter Pack Region PSN účtu:
český

Cena s DPH
1 369 Kč
Cena bez DPH: 1 131 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211858
PlayStation

Wonderbook: Diggs Nightcrawler CZ Sony PlayStation Move Starter Pack [PS3]

Balení obsahuje hru Wonderbook: Diggs Nightcrawler , Sony PlayStation Wonderbook a Sony PlayStation Move Starter Pack .


Pomůžete pohádkovému detektivovi Diggs odhalit pravdu skrývající se za smrtí Humptyho Dumptyho? Wonderbook: Diggs Nightcrawler představuje filmem inspirovanou detektivku vyvinutou exkluzivně pro PlayStation 3 ve spolupráci s Moonbot Studio.

Diggs Nightcrawler je knihomoľský soukromý detektiv v Library City vhozen do světa zločinu a podvodu od okamžiku, kdy otočíte stránku na jeho kancelář. Podívejte se, jak je Diggs obviněn za vraždu jeho nejlepšího přítele a šéfa a přidejte se k němu v jeho snaze očistit své jméno a odhalit skutečného darebáka, který stojí za trestným činem. Pomocí intuitivního Wonderbooku budete ovládat jeho svět, objevovat skryté překvapení za každým rohem a na každé straně. A když se Diggs dostane do problémů-je to celé na Vás. Máte na to, abyste dokázali pomoci Diggs přijít na kloub této záhadě?

  • Pomozte knihomoly Diggs přijít na kloub sérii tajemných záhad v Library City a ukažte mu, že jste partner, na kterého se může spolehnout.
  • Pracujte s Wonderbookom, prohledejte ulice Library City a najděte stopy, ptejte se klasických dětských postaviček a najděte překvapení na každé straně.
  • Užijte si stylovou story od Oskarovy společnosti Moonboot Studios, která představuje mix atmosférického pátrání s roprávkou o záhadném pádu Humpty Dumptyho.

    Wonderbook: Diggs Nightcrawler CZ Sony PlayStation Move Starter Pack




  • Recenze na Wonderbook: Diggs Nightcrawler CZ Sony PlayStation Move Starter Pack

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.