World of WarCraft: Legion PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 345242
BlizzardEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Battle.net!

World of WarCraft: Legion [PC DVD]


Sargerasovy hrobka byla znovu otevřena a démoni Burning Legion jsou znovu vpuštěni do světa Azerothu. Jejich plná a hrozivá síla je zaměřena na jediný cíl, přivolat temného Titána do Azerothu. Dokonce se jim už podařilo přijít na způsob jak zajistit jeho návrat. Po zničení hordy a aliance jste vy poslední naděje Azerothu a můžete použít nejvzácnější artefakty, hledat pozůstatky titánů na Broken Isles a postavit se démonům z Burning Legion. Vyzbrojte se hrdinové. Záhuba je bezprostřední.

Ulovte Vaši kořist jako Demon Hunter. Předvádějí svou nadprůměrnou pohyblivost a nadpřirozené smysly. Demon Hunter může v době nouze použít své zakázané síly a proměnit se do hrozivých forem. Použijte specializaci Havoc a zničte všechny, kteří se vám postaví do cesty ohnivými démonickými útoky. Specializace Vengeance Vám umožní se postavit i těm nejsilnějším démonem, jejichž masivní útoky Vám doplní zásoby Hatred. V slepotě Demon Huntra spočívá síla jeho vnímání. Spoléhá se na magicky zesílený zrak, díky kterému je schopen vidět nepřátel i za překážkami. Demon Hunter se přeměňuje do pekelných forem, které zvětšují jeho impozantní sílu. Illidari zaměřený na zranění nepřítele získává úžasnou rychlost a sílu, která mu umožní dokončit jeho kořist. Nebo defenzivní zaměřen Illidari se stává téměř nezranitelný ve své démonické formě. Demon Hunterová pohyblivost nemá páru. Může používat dvojitý skok, úskoku nebo roztáhnout svá monstrózní křídla, na kterých může plachtit a překvapit své nepřátele z výšky.

  • Artefakty -Používejte zbraně nepředstavitelné síly. Pouze nejzkušenější veteráni mohou používat legendární artefakty proti Burning Legion. Vaše mýtické zbraně bude sílit s Vámi. Můžete si vybrat jejich schopnosti, vzhled, i jejich zvuk. Vytvořte si artefakt dle Vašich představ a veďte svou frakci do boje. Všechny povolání a specializace dostanou jiný artefakt.
  • Prozkoumejte Broken Isles -Postavte se epicentru invaze démonů. Broken Isles je svět bohatý na starověké divy a zázraky. Prozkoumejte husté lesy, obrovské horské hřebeny, night elfské města, starší než lidská civilizace. Také na Vás budou číhat domácí nebezpečí jako satyr, divoký Drogbari, prokletý Kvalidiri a plenícím armáda démonů Burning Legion.
  • Class Hall -Na překonání všech nebezpečí získáte vlastní Class Hall, která bude unikátní pro Vaše povolání a ze které budete moci vést Vašich následovníků na lov pilířů stvoření, které jsou tajemstvím pro záchranu Azerothu.
  • Hrdinové a antagonisté -Seznamte mnoho slavných postav z historie Warcraftu, kterým budete pomáhat při překonávání Burning Legion nebo proti nim bojovat. Znovu setkejte postavy jako Gul'dan, Maiev Shadowsong, Anduin Wrynna, Genn Greymane, Khadgar, Sylvanas Windrunner, Illidan Stormrage a mnoho dalších.
  • ... a mnoho dalšího -Zvýšený maximální level na 110, nové RAID nový světový bossové, předělaný PvP systém a mnohem více.