WRC: FIA World Rally Championship 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WRC: FIA World Rally Championship 3 - PC DVDWRC: FIA World Rally Championship 3 - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 208514
PQubeEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

WRC: FIA World Rally Championship 3 [XBOX 360]

Oficiální hra světového šampionátu rally závodů se vrací zpět. FIA World Rally Championship 3 od týmu Milestone samozřejmě obsahuje oficiální licenci od FIA a přináší plnohodnotný zážitek pro všechny fanoušky vzrušujících rally závodů. Skutečné vzrušení z Drifting, skoků, ruční brzdy a nehod se vrací na Playstation 3, Xbox 360 a PC! Hra nabízí řadu vylepšení oproti svému předchůdci, včetně nového enginu, modelu aut a zlepšených fyzikálních vlastností povrchu po kterých budete závodit.

  • Oficiální licence-zažijte vzrušení rally závodů na vlastní kůži. WRC 3 Vám nabízí plnohodnotnou licenci na sezónu 2012, včetně všech hlavních týmů, aut, lokalit a množství exkluzivního obsahu jako Rally Monte-Carlo, Wolkswagen Polo R WRC testovací auto.
  • Vylepšená kvalita grafiky-všechny grafické aspekty hry byly kompletně předělány, aby WRC nabídlo hráčům co nejlepší zážitek ze závodů.
  • Nový kariérní mód-největší a nejzábavnější mód hry. Kariérní mód je mixem závodění a péče o váš tým. Hráči si mají možnost vylepšovat své závodní auto, jsou odměněn za splnění úkolů které dostávají od svého týmu a tím zlepšují svou stáj.
  • Realistický zvuk-nový herní engine WRC samozřejmě přináší absolutně nový herní zážitek i co se týče zvukové stránky hry. Všechna auta obsažené ve hře byly živě nahrané. Pro ještě větší autenticitu ze závodů, tým Milestone nahrál zvuky přímo z kokpitu během samotného závodění profesionálních závodníků. Samozřejmostí je i namluvená řeč spolujezdce v několika světových jazycích.
  • Nová fyzika chování aut-hra obsahuje precizní a vylepšený systém ovládání aut.


  • Recenze na WRC: FIA World Rally Championship 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.